Rulle billetter

Køb Nummererede Papir Rulle Billetter, Entrébilletter rulle, Madbilletter rulle, billetter rulle med tekst og logo Drinksbilletter i Danmark.

Rullebilletter til dit arrangement, så du kan følge forbrug og salg.

Sammenlign kvalitet og pris, leverer vi det bedste og billigste Papir Rulle Billetter

Anmeldelser : 4,91 0 1 2 3 4 baseret på 32 anmeldelser.

Nummererede papirruller billetter

Vi kender alle billetter; vi har alle købt dem på et tidspunkt for at få adgang til en begivenhed. Det kan være en billet til Roskilde festival, en garderobe billet til at hænge en beklædningsgenstand i garderoben i koncertsalen, eller en madkupon til et måltid i Tivoli forlystelsespark.
Ved de fleste arrangementer finder du en slags adgangskontrol. Ved indgangen vil der typisk være en mulighed for at hænge sit udendørsbeklædning i en garderobe facilitet. Hvis arrangementet skal fører kontrol, og evt tilbyder gæsterne drikkevarer og mad, så kan du bruge vores nummererede rulle adgangsbilletter til adgangskontrol, vores rulle garderobebilletter til bekvem opbevaring af personlige ejendele, og vores nummererede madbilletter og drikkebilletter til at holde styr på og kontrollere forbruget af mad og drikkevarer. JMband, er en førende leverandør af Rulle Billetter i Danmark.
Hvis du leder efter Rulle Billetter, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder billetter af høj kvalitet, herunder 'Lav Dine Egne' Rulle Billetter med din tekst og logo, til konkurrencedygtige priser. Vi leverer også kvalitets tilbehør som rullebillet dispenser og 'Gør Det Selv' gummistempel. Praktisk og lethed er nøgleordene når det kommer til Rulle Billetter. En praktisk, nem, effektiv og billig løsning til billetsalg.

Anvendelser af nummererede papir billet ruller

Nummererede papirbilletter bruges som udvekslingsmedie for fysiske produkter, til tjenester eller til udstedelse af tilladelser.
Det kan være adgang til en begivenhed, eller det kan også bare bruges som en kupon for mad eller drikke, eller til brug i en garderobe. Billetten er slet ikke high tech, det er den gamle måde at gøre ting på, men det virker, og det har sine fordele på grund af sin enkelhed.

Lav Dine Egne Rulle Billetter med din tekst og logo

Vi kan også levere brugerdefinerede trykte Rulle Billetter med din tekst og logo. Skræddersyet Rulle Billetter er fremstillet med dit tryk på bagsiden af billetterne, hvor din tekst og logo fremkommer.
Du kan designe dine egne Rulle Billetter og sende os den grafik, som der skal trykkes. Kontakt os for yderligere information.

Rullebillet Dispenser

En god rullebillet dispenser er uundværlig, når du bruger Rulle Billetter. Rullen holdes lodret på plads, hvilket gør det nemt at distribuere billetterne til brugerne. Forsiden af de billetter, der er i dispenseren, kan være synlig for både forhandleren og for brugeren / gæsterne.
Derudover forhindrer en billetdispenser sammenfald mellem ruller. Du kan udvide brugen af hver billet ved hjælp af en papir hul maskine. Et hul i billetterne er forbundet med antallet af elementer eller funktioner, der anvendes i en enkelt billet.
Hvis du gerne vil tilpasse bagsiden af billetterne eller kuponer, som der gør dem unikke, kan du bruge vores 'Gør Det Selv' gummistempel. Tekster og jævne ikoner kan påtrykkes på rullebilletter, i overensstemmelse med dit behov. Ved hjælp af en 'Gør Det Selv' gummistempel kan du ændre datoer og beskeder, når det er nødvendigt.

Typer af Rulle Billetter, som vi leverer

Papir Rulle Billetterne leveres i levende farver, der gør det nemt at skelne mellem de forskellige typer billetter fra en afstand. De nummererede billetruller, som er mikroperforerede i intervaller, leveres i forskellige farver som angivet nedenfor:
Øl rullebilletter, i orange farve
Cocktail rullebilletter, i lilla farve
Vin rullebilletter, i rød farve
Soda/læske drink rullebilletter, i blå farve
Flaske-drikke rullebilletter, i grøn farve
Kaffe rullebilletter, i brun farve
Blandede drinks rullebilletter i rød, blå, gul og grønne farver. Disse er velegnede som bryllup drikke billetter, drikke billetter til arrangementer, drikkevarer billetter til fester og generelle drikkevarer kuponer.
Mad rullebilletter, i hvide, gule og grønne farver
Burger rullebilletter, i brun farve

Materialer der anvendes til fremstilling af Rulle Billetter

Kvalitet er hvad der karakteriserer vores billetter. Rulle Billetterne er lavet af enten standardpulppapir, træfrit papir, eller også termisk følsomt papir. Vores hele udvalg af Rulle Billetter er mikroperforeret i intervaller, der gør det nemt at rive billetterne fra rullen.

Køb online personlige designede Rulle Billetter og Entrebilletter til arrangementer eller almindelige Rulle Billetter i Danmark

Alle vores rullebilletter med tryk, og almindelige Rulle Billetter uden tryk, er af høj kvalitet, i levende farver og til en meget god pris. Vi har mere end 25 års erfaring. Bestil nu og se for dig selv. Vi er meget sikre på, at du vil være glad for kvaliteten, du får for pengene.
Vi sender din ordre fra Aarhus i Danmark, og alle vores ordrer vil blive afsendt inden for 24 timer for varer på lager. Almindelige Rulle Billetter uden tryk sendes samme dag. Personligt designede Rulle Billetter afsendes normalt næste dag.
Vi leverer hvor som helst i Danmark. Normalt er transittiden 1 dag, hvis din leveringsadresse er i, eller ikke langt fra store byer i Danmark såsom: København, Århus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Silkeborg, Roskilde, Skanderborg, Ikast, Esbjerg osv. Levering til fjerntliggende områder i Danmark såsom Bornholm, kan tage en ekstra dag eller to.