Poletter

Køb høj kvalitets poletter, mønter og jetoner til markedets bedste priser.

Vi er eksperter i poletter. mønter og jetoner.

JMband, en førende leverandør af poletter, mønter og jetoner i Danmark

Uanset om du leder efter plast poletter eller metalmønter kan vi levere din bestilling med de bedste priser, højeste kvalitet og professionel service.

Anvendelse

En polet er en værdigenstand, ofte i form af en møntlignende genstand, som kun kan anvendes som betaling for en forudbestemt vare eller serviceydelse. Dette gør, at poletter er mindre eftertragtede for tyve end almindelige penge, hvilket kan være en stor fordel i for eksempel vareautomater.

Til arrangementer bruges poletter og mønter som betalingsmiddel, hvilket giver arrangørerne overblik over forbrug og omsætning.

Ved events er flot designede poletter og mønter fine til give aways. Det giver mulighed for arrangører, organisationer og firmaer at give små reklamegaver eller souvenirs til folk.

Vognpoletter gør hverdagen nemmere. Vi har jo nok alle på et tidspunkt haft brug for en indkøbsvogn, når vi handler i supermarkedet og ofte skal vi bruge en ti eller tyve krone for at kunne få adgang til vognen. Hvem har ikke prøvet at stå og mangle en ti krone og været nødt til at bruge tid på at veksle penge for at få en. Det er nemmere og sparer tid og besvær at have en vognmønt, som bruges til kundevogne, på sig hele tiden. Vognpoletter kan fås med nøglering, så de kan sættes i nøglebundtet, hvilket er smart, så man altid har dem lige ved hånden.

Vaskerier bruger gerne vaskepoletter til deres vaskemaskiner. Istedet for at smide penge i til hver vask og tørring, så har man i forvejen købt poletter til maskinerne. Det er enkelt og nemt at bruge vaskemaskine poletter.

Spillehaller er brugere af vores poletter og mønter til deres spillemaskiner og campingpladser bruger dem til deres brusere. Solarier har også nytte af poletter og mønter til indkast i betalingsautomaterne.

Tilbehør

Til at holde styr på poletterne eller mønterne, at de ikke ligger og flyder rundt omkring eller ligger i en bunke, hvor man ikke kan få overblik over hvilke poletter og mønter, der er og hvormange, så er en tællebakke et nyttigt redskab til både opbevaring og optælling.

Materialer

Poletter og mønter er tilgængelige i flere forskellige materialer, lige fra de bæredygtige øko-poletter, lavet af kartoffelstivelse, over plast til metal. Indenfor metal kan der fås mønter og poletter i messing,  aluminium og jern.

Leverings- og transittid

Polleter og mønter med dit eget design tager op til 28 dage før vi kan levere dem. Lagervarer sender vi fra dag til dag.

Vi sender til hele Danmark, til storbyer som København, Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg og til de små landområder. Levering til Bornholm kan tage en ekstra dag.