Poletter

Køb høj kvalitets poletter, mønter og jetoner til markedets bedste priser.

Vi er eksperter i poletter, mønter og jetoner.

Poletter, mønter og jettoner

JMband er en førende leverandør af poletter, mønter og spillechips (jettoner) med mange års erfaring.

Fordele ved at bruge poletter og mønter

Brug af poletter i stedet for at betale med en valuta, gør det muligt at spore varer og tjenesteydelser købt og gøre transaktionen lettere. Omsætning af leverandører i en begivenhed kan følges, så arrangørerne af arrangementet kan opkræve en procentdel af omsætningen i stedet for et fast gebyr.

Der er andre fordele, når man betaler med poletter eller mønter, folk har en tendens til at bruge mere, fordi det ikke er direkte valuta, de betaler med.

Statistisk er ubrugte poletter og mønter som ikke altid er indløst og konverteret til valuta, enten på grund af dovenskab eller fordi de opbevares som souvenirs.

Fordi de er forbundet mange gange med spil i stedet for rigtige penge, har folk en tendens til at være mindre forsigtige og miste dem.

De er genkendelige ved berøring, de adskiller sig efter størrelse, farve, materiale og mange gange af den betegnelse, der er synlig på dem

4 måder poletter og mønter anvendes

1 som værdikuponer (med en valutaværdi)

2 som souvenirs

3 som spillechips, jettoner.

4 i automat maskiner

Mønter og poletter bruges som udvekslingsmedie til at få varer, tjenester eller adgang til en begivenhed. Brug af dem i stedet for at betale med en valuta gør det muligt at spore varer og tjenesteydelser købt og gøre transaktionen nemmere.

De er en perfekt lille souvenir fra en begivenhed. Tekst og logoer er præget over dem på en måde, som folk er meget bekendt med.

Poletter og mønter bruges også som spillechips, hvor de mange gange repræsenterer en slags værdifuld ting i et spil. En meget velkendt gaming chip er en casino chip (jetton), hvor plastchips anvendes som pengeækvivalent.

En anden almindelig anvendelse er med automat maskiner, hvor mønter og poletter bruges til at udløse en mekanisme, der starter en automatisk proces. Fra adgangskontrol til automater, fra supermarkeds indkøbsvogne, til vaskemaskiner ved hjælp af automatiseret proces sparer man arbejdskræft og gør tingene simple.

Nye og sofistikerede versioner af poletter og mønter har en nærfeltkommunikation (nfc) RFID-chip indlejret i dem. Når de føres tæt på en RFID-scanner, udløser de en automatisk mekanisme. F.eks. Adgang til forskellige former for offentlig transport, hvor RFID-poletter bruges til at udløse en barriereport eller en sving.

 

Materialer anvendt til fremstilling af mønter og mønter

1 Metal

2 Plastik

3 Kartoffelstivelse (ØKO miljøvenlig)

4 T

5 Træ savsmuld og harpiks

Metal mønter og poletter tilbydes i forskellige typer materiale såsom messing, aluminium, belagt jern, zink og andre.

Hovedfremstillingsmetode er ved at slå en blank metaldisk mod en hård form, der præger diskerne.

Plast poletter og mønter er lavet af PVC. De er lette og omkostningseffektive. Plastflager smeltes og påføres i en form i højtryk. Forme er normalt lavet på en sådan måde, at der i hver injektion dannes et par mønter. Plastikboltene er dannet i henhold til formen, de injiceres i. På denne måde kan logo og tekster hæves eller nedsænkes fra overfladen. Trykte plastiskpoletter fremstilles som flade skiver med en kant og tilpasses derefter yderligere ved brug af UV-blækprinter eller tampo-tryk.

Kartoffelstivelse poletter er lavet af en polymer, der består af lange kæder af glukoseenheder, der er sammensat. Det indeholder faktisk to polymerer, Amylose, som er en lige kæde af glukoseenheder og Amylopectin, som er en forgrenet polymer, der også er lavet af glukoseenheder. Kartoffelstivelsespolymeren anvendes i en plastindsprøjtningsmaskine ligesom standardplastik.

Træ mønter og poletter er grundlæggende træplader. Lange pinde, (svarende til et træ kosteskaft) er skåret, så der dannes skiver. Det er muligt at tilpasse skiverne yderligere ved at trykke på den med blæk eller lasergravering (brænde dem).Køb online Skræddersyede mønter og poletter af metal, plast og træ I Danmark

Alle vores brugerdefinerede trykte poletter og mønter er af høj kvalitet i levende farver og til en meget god pris. Understøttet af 25 års erfaring er vi eksperter på dette område. Bestil nu og se forskellen. Vi er meget sikre på, at du vil være tilfreds med den kvalitet, du får for pengene.

Vi sender din ordre fra Aarhus i Danmark og alle vores ordrer vil blive afsendt inden for 24 timer for varer på lager. Almindelige mønter og poletter uden tryk sendes samme dag. Skræddersyet poletter og mønter sendes normalt næste dag.

Vi leverer hvor som helst i Danmark. Normalt er transittiden ca. en dag, hvis din leveringsadresse befinder sig i, eller tæt på storbyer i Danmark såsom; København, Århus, Odense, Esbjerg, Aalborg, Ikast, Frederiksberg osv. Levering til fjerntliggende områder i Danmark såsom Bornholm kan tage en ekstra dag eller to.