Startnumre

Køb højkvalitets startnumre og løbenumre til markedets bedste priser

Vi er eksperter i startnumre og løbenumre.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de bedste og billigste


JMband, en førende leverandør af startnumre i Danmark

Leder du efter startnumre, løbenumre eller rygnumre kan vi levere din bestilling med de bedste priser, højeste kvalitet og professionel service.

Anvendelse

Til motionsløb, cykelløb, ironman, orienteringsløb, skiløb og dans med meget mere bruges startnumre til mærkning af deltagerne, fordi man skal kunne se, hvem der er deltager og hver enkelt skal have sit eget unikke nummer under hele løbet eller arrangementet. På den måde kan man skelne mellem deltagerne.

Materialer

Startnumre er lavet af microtex syntetisk papir, som er vandafvisende. De kan holde til al slags vejr og har god holdbarhed. Skal du bruge det til en mountainbike event, og vi ved at mountainbikerne kan være sølet til i mudder fra top til tå, så tøv ikke da det kan holde til jord og mudder.

Tilbehør

Til at sætte startnummeret på personen bruges der ofte sikkerhedsnåle til fastgørelse på tøjet eller der kan fås et bælte specielt til at sætte startnumre fast på, som man kan bære om overkroppen. Disse ting forefindes også i vores webshop.

Design selv online

Vores avancerede online designer gør det nemt og enkelt at kunne designe sine egne startnumre med logo og tekst derhjemme direkte på skærmen. Du kan følge med på skærmen, hvordan produktet vil se ud, når du tilføjer tekst og logo og afprøver hvilken skrift, farve og størrelse, du synes passer. Når du så har det til at se ud, som du gerne vil, er det bare at bestille det færdige produkt. Produktionstid for skræddersyede startnumre med tekst og logo er normalt kun 1 dag. Nemt og lynhurtigt.

Tryk

Startnummer tryk er i fuld farve eller sort og hvid. Individuelle stregkoder og QR koder kan også trykkes derpå. Derudover er der mulighed for variable data for eksempel individuelle navne, bagside tryk og stafet numerering.

Tilgængelighed

På lageret har vi standardstørrelses startnumre med tryk i enten sorte, røde, grønne eller blå tal.

Leverings- og transittid

Vi har dag til dag levering, når det drejer sig om lagervarer. Tryk på startnumre bruger vi en produktionsdag på. Vi sender til hele Danmark, til storbyer som København, Århus, Odense, Ålborg, Hillerød og til de små landområder. Levering til Bornholm kan tage en ekstra dag.

Synonymer

Startnumre kaldes også løbenumre, da det refererer til at numrene ofte bruges til løb såsom marathon, mountainbike, triatlon og meget mere.

Rygnumre er der også nogle der kalder dem, da de jo tit sidder på ryggen af løberne eller danserne, så deraf navnet.