Nøglesnore

Køb højkvalitets nøglesnore og keyhangers til markedets bedste priser.

Vi er nøglesnore og keyhangers eksperter

JMband, en førende leverandør af nøglesnore og keyhangers i Danmark

Leder du efter nøglesnore og keyhangers med tryk eller uden tryk kan vi levere din bestilling med konkurrencedygtige priser, højeste kvalitet og professionel service.

Anvendelse

En nøglesnor er en enkel og funktionel artikel til såvel adgangskontrol, identifikation og påhæng af ID kort, nøglekort, skiliftkort, nøgler, dommerfløjte eller hvad man nu har brug for.

Du kan få oplysningsbudskaber eller reklamebudskaber synliggjort ved at trykke det på nøglesnore og keyhangers. Mange firmaer bruger dem som reklameartikel med logo og firmaoplysninger trykt på, hvilket er en billig og smart løsning til synliggørelse af firmaet. Det er en brugbar giveaway på messer og til løb med mere.

Materialer

Du kan vælge mellem polyester stof nøglesnore og keyhangers eller de økologiske, hvor du er med til at reducere forureningen og skåne miljøet. De økologiske er lavet af bambus stof eller genbrugt PET polyester.

Alt efter hvilket materiale der er tale om, så kan de fås i glat og fin udgave eller med en grovere overflade. Det kan også være muligt at få dem, i det der hedder fladt rør, hvilket vil sige, at snoren er rørformet eller tubeformet, dermed er den faktisk i dobbelt lag.

Der kan fås nøglesnore og keyhangers i forskellige bredder og længder alt efter dit ønske.

Design selv online

Design dine egne nøglesnore og keyhangers med tryk direkte på vores hjemmeside ved brug af den avancerede online designer, det er nemt og overskueligt. På skærmen kan du følge med i, hvordan dit valg af tekst, skrifttyper, farver, logoer, størrelser og placeringer ser ud. Du kan blive ved at ændre på designet, til du har det, som du ønsker det.

Trykkemetoder

Vi bruger primært silketryk eller digetalt tryk på nøglesnore og keyhangers i stof. I meget store oplæg med fine detaljer bruger vi offset tryk.

Digetalt tryk eller sublimation, som det også kaldes, bruges på glatte overflader og er særligt velegnet til billedmotiver med mange små detaljer eller når der findes gradueringer i farverne i graffiken. Fordelen med digitaltryk er, at man kan trykke relativt hurtigt. Digetalt tryk foregår ved en varmeoverførsels proccess.

Silketryk, som også kaldes serigrafi, kan trykkes på alle mulige materialer og har rigtig god holdbarhed, det er lysægte, stærkt og vejrbestandigt. Selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i en ramme og trykkes gennem motivet i kunstsilken, ned på nøglesnoren og keyhangeren, der skal trykkes på, med en rakel - en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over kunstsilken.

Tilbehør

I enden af nøglesnoren og keyhangeren er en karabinhage eller ring i metal til at hænge ID kort, nøglerne, plastkortet, fløjten eller andet i. Der findes et væld af forskellige karabinhager, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Den oftest brugte karabinhage er C-lock men også lobster, dog og en ring er populære. Vælg lige den der passer til din artikel.

En rigtig smart ting der kan vælges til på nøglesnore og keyhangers er quick-release, som er et plastspænde, der sidder oven over låsen. Med quick-releasen kan man nemt og hurtigt spænde låsen med vedhæng af istedet for at skulle tage hele nøglesnoren over hovedet. Dette er smart, når man skal låse cyklen eller døren op, hvis man ikke er så god til akrobatiske øvelser, når man skal ned i nøglehøjden med nøglen om halsen for at låse op. Det er også en god ting, når man har kort i nøglesnoren, der skal scannes. Nemt at spænde op og sætte på igen – gør det bare lidt nemmere!

For at undgå kvælningsfare kan man vælge have en break-away på nøglesnoren og keyhangeren, som er en sikkerhedslås, der sidder i nakken. Skulle man komme ud for at få viklet nøglesnoren i noget, så vil break-awayen under belastningen bryde op og man risikerer ingen kvælning. Break-awayen sættes nemt sammen igen. Dette er en super god løsning til især børn eller hvis man betjener maskiner.

Ekstra tilbehør

Vil du have en hurtig, nem og billig løsning til tekst på nøglesnore og keyhangers, så kan du håndskrive med en god tekstilpen på snorene, bare de er i en af de lysere farver, så skriften kan ses. Du kan bestille vores sorte permanent markørpen til stof, så er du sikker på at få en god holdbar kvalitet, som holder til brug og til vand.

Kortholdere i gennemsigtigt plast til nøglesnore og keyhangers er smarte at bruge til identifikationskort og lignende. De beskytter kortet og gør det nemt at udskifte et kort med et andet. Kortlommer fås i mange størrelser, så du kan få det der passer til dit behov.

Mange bruger plastkort i kreditkortstørrelse som ID-kort, medlemskort, bonuskort, discountkort, uddannelsess kort, PALS kort eller hvad med et eksklusivt visitkort. Kortet designes efter dit ønske i fuldfarve sublimeringstryk og det kan gøres på begge sider, om det er behovet. Der forligger en række ekstra muligheder som laminering, præget tekst og tal, variable data, nummerering, stregkoder, QR-koder og skrivestrimler som for eksempel underskrifts paneler. Der kan laves huller af forskellige slags efter ønske og ikke nok med det, så er det muligt af få magnetiske bånd (HICO og LOCO), intelligent chip (alle standarder på markedet) og RFID på. Med disse mange muligheder skræddersyer vi dit unikke plastkort efter dit ønske og behov.

En meget billig og nem løsning til kort som identifikationskort og lignende er papir indstik til plastlommer, som vi har i en standardstørrelse. Du kan da selv skrive og tegne på papir indstikket.

Kan også købes gennem JM Bands søsterselskab PromoX.

Tilgængelighed

Vi har altid ensfarvede nøglesnore og keyhangers uden tryk på lager og derudover eksklusive nøglesnore som VIP-nøglesnore. Disse kan leveres fra dag til dag.

Leverings- og transittid

Med mindre det er lagervare, som vi kan levere fra dag til dag, så skal du beregne ca. 18 dage, fra bestillingen er gået igennem, til du har produktet selv. Vi sender til hele Danmark, til storbyer som København, Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg og til de små landområder. Levering til Bornholm kan tage en ekstra dag.