RFID armbånd

Køb vævet festivalarmbånd med RFID IC chip

RFID armbånd for effektiv trådløs adgangskontrol.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de bedste og billigste.

Anmeldelser : 5,00 0 1 2 3 4 baseret på 1 anmeldelser.

Hvordan virker RFID?

RFID virker lidt som en radar. Et signal sendes fra RFID-læseren, det breder sig ud og når RFID-chipen. RFID-chipen resonerer i en unik frekvens og "reflekterer" signalet tilbage. Signalet reflekteret fra RFID-chipen modtages på RFID-læseren og afkodes.

Passive RFID-chips har ingen intern energikilde, som et batteri og er begrænset til tæt afstandsinteraktion.

Aktive RFID-chips har en intern energikilde, som et batteri, der gør det muligt at forstærke signalet, hvilket gør det muligt at øge afstanden mellem RFID-læser og RFID-chip.

 Applikationer

Forlystelsesparker

Administrering af armbånd på besøgendes håndled i underholdnings- og forlystelsesparker gør det nemt at gennemføre adgangskontrol. RFID armbånd kan aktivere indgangskontrollen, hvis personen, der står foran den, er berettiget til at komme ind i et afgrænset område. Dette kan spare mandetimer og tillade automatisering i adgangskontrolprocessen.

Statistik viser, at for over 20% af familierne, der besøger forlystelsesparker, bliver et af deres børn væk i parken. Ikke så svært at forestille sig, da der er så mange attraktioner og forstyrrelser for de små. Den gammeldags metode var at skrive kontaktoplysninger på et papir armbånd, men pladsen var begrænset og nogle gange var oplysningerne ikke læsbare. RFID-armbånd løser dette problem ved sikkert at gemme informationerne i RFID IC-chip. Desuden gør RFID IC-chip det muligt at finde det forsvundne barns nøjagtige placering, hvis læserne spredes rundt omkring i parken.

En anden fantastisk funktion, implementeret i RFID-aktiverede armbånd, er kontantløse betalinger. Når man går ind i parken, kan besøgende indbetale penge på deres armbånd. På steder i forlystelsesparken, hvor der tidligere blev betalt med kontanter, kan betaling ske ved at scanne de RFID-aktiverede armbånd, idet de overfører det beløb, der skal fratrækkes den debiterede konto, til databasen. Statistikker har vist, at folk har tendens til at bruge flere penge, når de ikke behøver at betale kontant og dermed øges omsætningen for forlystelsesparken.

Koncerter og festivaler

En anden gren af underholdningsbranchen, hvor RFID-armbånd til begivenheder kan have store fordele er: festivaler og koncerter. Ved indgangen til området bliver armbånd monteret på håndleddet af alle grupper af folk, der er involveret i arrangementet. RFID IC-chippene kan sende information til RFID-læserne angående, hvem der er tilskuer, aktør, back-stage-medarbejder osv. Dette kan give automatisk adgang til privilegerede personer eller alternativt mindske risikoen for menneskelige fejl, når mennesker kontrollerer adgangsposterne.

Brug af spredte læsere, til at indsamle oplysninger om tilskuernes placeringer, kan bidrage til sikkerheden ved at udløse en alarm, der angiver, når antallet af tilskuere har passeret en vis grænse i et bestemt område og dermed undgå massepanik.

Når du bruger RFID-armbånd til festivaler, kan arrangørerne have en begivenhed uden kontanter. Mange gange mister folk deres penge i trængselen og tumulten under en begivenhed som til en koncert eller en festival. Et RFID armbånd til koncerter, der er sikret godt på håndleddet, kan løse dette problem. Gæster kan oplade deres armbånd med kontanter ved indgangen, og pengene bliver fratrukket, når, da armbåndene bliver scannet på salgsstederne.

I gamle dage blev poletter eller kuponer brugt på festivaler og til koncerter til kontrol af varer og madsalg under arrangementerne. På denne måde kan arrangøerne opkræve en procentdel af omsætningen fra de solgte varer frem for en fast sats. Brug af RFID-armbånd gør det muligt at have en begivenhed uden kontanter og med kontrol over omsætningen.

Tidligere brugte arrangører begrænset plads på adgangsarmbåndet til reklamering. Nu, ved at få deltagernes godkendelse, kan arrangørerne drage fordel af scannede tweets og likes, når en person bevæger sig ind i et bestemt område, mens de bærer et RFID armbånd. Det er muligt at automatisere processen ved at følge, hvor folk er og se deres direkte ruter til sociale medier som Facebook.

Ved at bruge RFID-armbånd kan information indsamles om mønstre og adfærd hos deltagere, der muliggør bedre planlægning af fremtidige begivenheder.

Og endnu en ting .... igennem årene har festivalarrangørerne oplevet forsøg på at forfalske deres adgangskontrolarmbånd ved produktion af lignende kopierede armbånd. Det var ikke altid nemt for de mennesker, der stod ved portene at se forfalskningen, og der var nogle begivenheder, der havde store tab på grund af dette problem. RFID-aktiverede armbånd minimerer forfalskning. Svindlere skal forfalske mønsteret af armbåndene såvel som indholdet af RFID IC-chippene.

Turisme

Hoteller, feriebyer, krydstogtskibsoperatører ønsker, at deres gæster skal føle sig hjemme, og overdreven kontrol kan føre til ubehagelige følelser. RFID armbånd gør det tilsyneladende muligt at kontrollere gæstens aktiviteter uden at bede dem om at vise deres armbånd som i gamle dage.

Forbrug tillæg kan tildeles, og adgang til områder som svømmebassin, sauna, fitnessrum mm. kan styres. Med RFID-armbånd til hoteller kan døre åbnes. På denne måde bliver nøgler eller kort ikke tabt eller glemt og låst inde i rummet.

Når du tjekker ud fra hotellet, kan en særlig alarm gå igang, for at gæsten skal returnere armbåndet.

Statistikker er altid gode at have til fremtidig planlægning, og det er hvad brug af RFID-armbånd kan give operatører i turismebranchen.

Medicinsk

Brug af armbånd til at identificere patienter på hospitaler er en gammel praksis. Ved indlæggelse blev et armbånd monteret på patienterne og blev på håndledene, indtil patienterne blev udskrevet. I begyndelsen var det forskellige farvede armbånd, så kom armbånd med stregkoder, og nu er den seneste forbedring RFID armbånd til patienter.

RFID armbånd i den medicinske sektor bruges til nemt at identificere patienter, lagre vitale oplysninger om patienterne og have øjeblikkelig adgang til oplysningerne og finde ud af, hvor patienterne opholder sig. I sundhedssektoren er realtidsdata en stor fordel, der gør det lettere at træffe hurtige beslutninger. Implementering af RFID-armbånd reducerer chancen for menneskelige fejl ved at undgå papirlister og giver mulighed for at opdatere oplysninger direkte til en database.

RFID armbånd er ideelle til at udløse en alarm, når patienter forsøger at gå ud gennem en dør. På den måde kan patienter føle, at de ikke er låst inde, men der er stadig kontrol over deres bevægelser. Denne praksis er særlig nyttig med patienter, der lider af demenssygdom som Alzheimer.

Smartphones og RFID

Moderne smartphones er udstyret med NFC, som er en bestemt slags RFID. I øjeblikket er NFC på smartphones begrænset til 13,56 MHz. Android-enheder og iPhones kan fungere som en RFID-tags og som en RFID-læser, der tillader en tovejskommunikation mellem to smartphones eller scanning af en RFID IC-chip inden for frekvensområdet.

Det er ikke svært at finde en prisbillig smartphone med NFC-kommunikationsfunktioner, selv i fattigere lande. Smartphones kan fungere som en NFC RFID scanner, der reducerer driftsomkostningerne ved implementering af RFID-armbånd.

Valg af RFID armbånds chip

 RFID armbånd bør være behagelige at bære og ikke voluminøse. Teknologi gør det muligt for os at komprimere fantastiske funktioner ind i en lille RFID-CHIP, men i sidste ende har chippen vægt og antennen kræver mange gange minimumsdimensioner for effektive resultater.

Vi leverer vandtætte RFID armbånd af Tyvek papir, vinyl plast, tekstilstof og silikonegummi. Hver har sin egen fordel ifølge anvisningen.

Tyvek papir RFID armbånd har et indlæg, der er metallisk print. Disse er engangs armbånd, meget billige og ikke så holdbare.

Plast Vinyl RFID armbånd er lamineret, hvilket tillader inkapsling af en chip inden for de laminerede lag.

Tekstil RFID armbånd kan have en glider tilføjet eller chippen kan indlejres i to lag tekstil.

Silikone RFID armbånd har chippen helt dækket af silikone. Chippen indsættes, mens silikonen støbes.

RFID-chips er sorteret efter:

Aktiv eller passiv - intern energikilde.

Frekvensklasse - LF, HF, UHF.

Hukommelseskapacitet - i bytes

Kommunikationsprotokol - kodnings og afkodnings standard.

Tolerance - temperatur, fugtighed, tryk.

Fabrikant

125 kHz. og 134,3 kHz. klassificeret som passiv LF (Low Frequency) RFID IC chips - driftsområde maks. 30 cm typisk for RFID armbånd med IC chip ca. 10 cm.

13,56 MHz. klassificeret som passiv HF (High Frequency) RFID IC-chips - driftsområde maksimalt 1,5 meter, typisk for RFID-armbånd med IC-chip ca. 1 meter

860 - 960 MHz. klassificeret som passiv UHF (Ultra High Frequency) RFID IC-chips - driftsområde på over 1,5 meter (med en minimumslæsningsafstand på over 1 meter.

RFID er en dynamisk og hurtigt voksende industri. Rækkevidden forbedres konstant med en ny generation af RFID-chips, der kommer ind på markedet.

LF Lav frekvens - 125KHz.

HF Højfrekvens - 13,56MHz.

UHF Ultra højfrekvens-915MHz.

Sikkerhed

RFID IC-chips skal identificeres unikt af RDIF-læseren. For at undgå uønsket manipulation eller kopiering af informationen kræves kodning. Forestil dig en situation, hvor en RFID-armbånd med en IC-chip scannes uønsket, og informationen på chippen hentes af usikre kilder. Det er ikke så svært at efterligne en RFID IC chip, når informationen på chippen er revnet og det kan føre til misbrug og skader.

Det er vigtigt at forstå, hvor sikre RFID-armbåndene er og hvad de svage punkter er, inden der træffes en beslutning, om RFID skal anvendes.

Priser

Som teknologien udvikles indenfor RFID-chips til tekstilarmbånd bliver de mere prisvenlige og integreres på forskellige typer armbånd.

Der er originale RFID IC chips producenter og der er kompatible RFID IC chips producenter. Original RFID armbånd er mange gange dyrere end kompatible. Vores job er at præsentere fordele og omkostninger for vores kunder og sørge for, at når vi tilbyder en løsning med kompatible billige RFID armbånd, fungerer de ordentligt på trods af den lave pris.

At vælge RFID-armbånd er mere kompliceret end det ser ud til. Lad os hjælpe dig med at finde vej til de bedste resultater