JMband


Etableret:
1993 ; 2018 skiftede navn fra J & Maya til JMband

Vores vision: er at blive en innovativ leder i "mærkning og adgangskontrol" sektoren.

Vores holdning: er at opfylde og overgå vores kunders forventninger ved at opbygge tillid, levere varer af høj kvalitet, at tilbyde lave priser og opretholde en høj standard af service på en god måde. "Små kunder" er lige så vigtigt for os som vores "store kunder".

Trykmaskiner og produkter: vi har vores egne trykkemaskiner til trykning på Tyvek ® papir, plast og tekstil armbånd samt et unikt koncept af Online designere. Vi udfører også nogle komplementære produkter såsom UV-blæk til adgangskontrol (egen produktion), billetter, poletter, lanyard hals bånd, tags, strygemærker og meget mere.

Etik: Vi er meget bevidste om oprindelsen af de varer og råvarer, vi bruger. Der bliver gjort en stor indsats for at besøge vores vigtigste leverandører og observere arbejdsforhold. Vi arbejder hårdt på at finde alternative leverandører, når vores standarder ikke bliver opfyldt.

Miljø: Vi bestræber os på at minimere skader på miljøet ved at tilføje mange miljø venlige alternative produkter. Vi prøver så meget som vi kan på at bruge miljø venlig blæk under trykningen, genbruge emballage, som vi får fra vores leverandører og bruger solenergi så meget som muligt til tørreprocessen.

Velgørenhed: Gennem årene har vi støttet mange velgørende arrangementer med armbånd. Vi har nu besluttet at begrænse vores støtte til nonprofit-arrangementer i forbindelse med fundraising for at bekæmpe sygdomme, organisationer der støtter handicappede mennesker, organisationer der støtter børn i nød, og begivenheder der har med naturkatastrofer at gøre. Alle andre former for arrangementer støtter vi normalt ikke. Anmodning om sponsorering bør være mindst 30 dage før den forventede leveringsdato og vores logo og link bør tilføjes til sponsorer webside mindst 30 dage før arrangementet.

Historie: JMband startede med at beskæftige sig med Velcro ® Strimler med tekst & logo, der kan knyttes til hatte eller kan bruges som armbånd. Da en kunde bedte os om at producere tekstil armbånd til adgangskontrol for et arrangement,  opdagede vi "verdenen af kontrol armbånd", og besluttede os for at specialisere os i mærkning og adgangskontrol.

Handel modus: engross, web-shop

CVR nr.: 41840943

Hovedkontor adresse: Sofienlystvej 6 ; 8340 Malling ; Danmark.