Anmeldelse for "Papirarmbånd med tryk Design selv"

Papirarmbånd med tryk Design selv

Skræddersyet Papirarmbånd med tekst og logo i Danmark - Ekspreslevering Design Selv Papirarmbånd Med Tekst Og Logo Online, spar tid og penge. Køb billige papirarmbånd med tryk til markedets absolut bedste priser og kvalitet. Ingen minimumsordre. Udover brugerdefinerede trykte papirarmbånd, kan du også bestille Papirarmbånd uden tryk i flere forskellige levende farver.  Materiale: Tyvek® polyethylen (syntetisk plast-papir). Format: ark af 10 armbånd. Minimumbestilling på 10 stk. Gratis fortløbende nummerering. Produktionstid: 1 dag * Dag til dag levering + gebyr. Trykfarve: sort. Papir festivalarmbånd og armbånd til fest   Se andre papirarmbånd produkter    Priser, mere info, bestil

Anmeldelse

0 1 2 3 4
(5/5
Total Rating: 0 1 2 3 4

Fin og hurtig levering, men vores logoer kom ikke med på printet, kun teksten. Lidt dyrt i forhold til andet steds, men under tidspres er dette et fint alternativ.

> Hi Thomas. Tak for din anmeldelse. Årsagen til, at vi ikke har trykt dit logo, var, at det var i lav opløsning. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning til dit problem :-)