Anmeldelse for "Poletter messing præget Via eMail"

Poletter messing præget Via eMail

Præget messing poletter og mønter med logo og tekst Følg dit salg, reklamer for dit arrangement og oprethold følelsen af ægte valuta. Køb messing  poletter og mønter  i markedets absolut bedste kvalitet.  Egen tekst og logo prægning. Materiale: messing. Farve: naturlig messing, forgyldt eller forsølvet. Størrelser Ø: maksimum 35 mm. Tykkelse: maksimum 3mm. Produktions tid: ~28 dage (kalenderdage)*. Minimums bestilling: 1000 stk. To siddet prægning + 1/2 opstart.   Se andre metal poletter produkter     Send din information via eMail eller blanket:  eMail  Blanket Vi sender dig et layout til din godkendelse og en ordrekode.    Priser, mere info, bestil

Anmeldelse

0 1 2 3 4
(5/5
Total Rating: 0 1 2 3 4

Vi kontaktede JMband med henblik på at få lavet vores egen mønt i massiv messing, med firmalogo præget og tekst på for og bagsiden. Fra første kontakt var servicen helt i top. De var meget hjælpsomme med råd og vejledning. De lavede en skiftse som vi sammen rettede til flere gange indtil vi var 100 percent tilfredse.

Vi havde meget travlt med at få leveret vores mønter og JMband tog kontakt til en anden leverandør end deres primære samarbejdspartner for at presse på, så vi kunne få vores mønter inden vores deadline og de ville selv dække den meromkostning, som var ved en alternativ leverandør.
Nogle uger senere fik vi leveret vores mønter til tiden.

Desværre havde fabrikken trykt vores 1000 mønter i et metal som ikke var massiv messing men derimod messingbelagt. De var pæne men ikke af den kvalitet som vi havde aftalt. Vi tog kontakt til JMband for at finde en løsning. De var selvfølgelig lige så ærgerlige som vi var over resultatet. Uden vrøvl accepterede JMband at bestille 1000 nye mønter hos deres alm. leverandør – uden beregning, selvom de ville lide et stort tab.
Vi fik derefter nogle fysiske prøver tilsendt inden den endelige godkendelse og her var prøverne i topkvalitet som aftalt, det samme var de 1000 mønter som vi modtog nogle uger efter.

Vi var selvfølgelig kede af at produktet ikke sad i skabet første gang, men har forståelse for at der kan ske fejl ved brug af en alternativ leverandør.
Vi er dybt imponeret over den service som vi har fået og alt den tid og de omkostninger som de har brugt, for at vi til sidst kom i mål, med en mønt i topkvalitet som vi er meget stolte over at vise frem.

Fantastisk service, topkvalitet, tålmodige, omhyggelige og ærlige mennesker var det vi fandt hos JMband. Vi er meget taknemmelige og giver vores bedste anbefalinger!

Morten, Udveje Behandling and Job.


Butiksindehavers svar (17/08/2021):
Kære Morten
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er taknemmelige for at have kunder som dig, der hjælper os med at blive bedre dag for dag. Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke ramte helt rigtigt i første forsøg, men er glade for, at vi fik muligheden for at gøre bod på det.

Rigtig god sommer, og her er en 5%-rabatkode til næste gang G5.

Alt det bedste!
Thomas fra JM Band