Papirarmbånd med tryk design selv
  • Papirarmbånd med tryk design selv

arrow down Priser, mere info, bestil

Videos

printPrint Pris garanti
0 1 2 3 4
4,98/5 - 52 anmeldelser

  Tilføj anmeldelse Seneste anmeldelser Seneste anmeldelser

Papirarmbånd med tryk Design selv

Produkt Nr: JM2010
0,86 Dkr Ekskl. moms

Skræddersyet Papirarmbånd med tekst og logo i Danmark - Ekspreslevering Ekspres levering

Design Selv Papirarmbånd Med Tekst Og Logo Online, spar tid og penge.

Køb billige papirarmbånd med tryk til markedets absolut bedste priser og kvalitet. Ingen minimumsordre.

Udover brugerdefinerede trykte papirarmbånd, kan du også bestille Papirarmbånd uden tryk i flere forskellige levende farver.

 Materiale: Tyvek® polyethylen (syntetisk plast-papir).
 Format: ark af 10 armbånd.
 Minimumbestilling på 10 stk.
 Gratis fortløbende nummerering.
 Produktionstid: 1 dag *
 Dag til dag levering + gebyr.
 Trykfarve: sort.
 Papir festivalarmbånd og armbånd til fest

Other products button  Se andre papirarmbånd produkter   

arrow down Priser, mere info, bestil

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
3000 14% Op til 361,20 Dkr
4000 25% Op til 860,00 Dkr
5000 43% Op til 1.849,00 Dkr
10000 52% Op til 4.472,00 Dkr
Antal

Mere info

*Produktionstid: 1 dag op til 20.000 armbånd (JA, vi er lynhurtige). Ved større ordrer, venligst kontakt os.

Specifikationer for papirarmbånd med logo og tekst

Størrelse: Bredde - 19 mm (¾ "); Længde - 255 mm (10")

Max. trykareal: 150 mm X 15 mm

Materiale: Tyvek® polyetylen (syntetisk plast-papir).

Logo upload: kvadratisk Længde = Højde, sort og hvid, ingen grå toner. Ingen farvebilleder.

Ikke kvadratisk logo ► Send Dit Design

Armbånd med kupon ► Send Dit Design

Trykområder af papirarmbånd med tryk

Tilgængelige farver:

Tilgængelige farver til papirarmbånd uden tryk  forskellige farver til papirarmbånd uden tryk  farver som er Tilgængelig til papirarmbånd uden tryk

Pantone®: Grøn- 802 ; Mørke grøn- 348 ; Rød- 032 ; Mørke rød - 1935 ; Blå- 801 ; Mørke blå -293 ; Gul- 803 ; Bronze- 118 ; Orange-1495 ; Lilla - 2587 ; Pink- 806 ; Hvid ; Grå- 421

Farve diagram - farver kan varierer pga. computerinstillinger. ► Pantone® color chart
UV sort-lys reflekterende armbånds baggrundsfarver: Pink Green Orange Yellow
Trykfarver: Black
Papirarmbånd med hensyn til miljøet. Vi trykker med Soya Ink. ► Eco information
Hypoallergisk Tyvek armbånd: Dupont Tyvek® ► MSDS data sheet
Holdbarhed: Vores papirarmbånd kan holde mange dage ►Holdbarhed test

Fire dage test under vand af trykte papirarmbånd

Design selv online.
Klæbemiddel lås.
Kræver ingen værktøjer.
'One size' passer alle. S-M-L-XL.
Effektiv forsegling og sikring.
Fortløbende nummereret.
10 stk per ark.
Vandafvisende.
Rivefast.
Letvægt.
Blød.
Omkostningseffektiv løsning.
1M Altid over en million papirarmbånd på lager.

Design dine personlige papirarmbånd online ved hjælp af vores online designer værktøj.

Det første skridt til at få dine tilpassede papirarmbånd klar til tryk, er at designe dem. Bemærk, at størrelsen på den trykte papirarmbånd er 19 mm bredde og 255 mm længde. Det maksimale trykkeområde er 150 mm (længde) med 15 mm (bredde). Skræddersyet designer papirarmbånd til begivenheder kan kun trykkes i sort.
Ved design af personlige trykte papirarmbånd online skal du først vælge baggrundsfarven. Du har et valg af mere end 12 levende farver. Du kan indtaste to linjer med tekst og to logoer eller ikoner, en til venstre og en til højre. Hvis du vil, kan du aktivere eller deaktivere displayet på printområdet. Du har et valg af flere skrifttyper, som du kan justere størrelsen på, og vælge mellem fed, kursiv, understreget eller en kombination deraf. Du kan også flytte placeringen af teksten som du vil.
Når du har færdiggjort tilpasningen af ??tekster, kan du give din fulde opmærksomhed på logoet.
Du har mulighed for at uploade dine egne logoer (kun kvadratisk sort / hvid-line art) eller vælge et eller to ikoner eller en kombination som du ønsker. For eksempel kan du have dit logo i den ene ende og 18+ alder verificerede ikon på den anden.
Når designet af de brugerdefinerede papirarmbånd til begivenheder er klar, skal du klikke på Næste. I popup-boksen, der vises, skal du indtaste mængden og derefter placere din ordre. Der er ingen krav om minimumsordre. Bestil så få eller så mange som du vil. Tilsvarende kan du også bestille trykte papirarmbånd med en besked.

Fuldfarve og Kompleks Logo Tryk Til Personlige Design Papirarmbånd

Vores avancerede online design koncept til papirarmbånd, er et effektivt værktøj, som der hjælper vores kunder med at spare tid og omkostninger. Men der er nogle begrænsninger, når specifikke resultater er nødvendige.
Blandt vores papirarmbånd produkter, giver vi vores kunder mulighed for, at sende os oplysninger via eMail, omkring kundens ønske om design af armbåndet.
Vores grafiske design team laver et digitalt layout (opsætning), så vores kunder kan se præcis hvad de får. Om nødvendigt kan kunderne kræve ændringer i layoutet, og vores grafiske design team vil rette det gamle layout og sende et nyt layout. Således forsætter det, indtil kunden er fuldt-ud tilfreds. Når layoutet er godkendt af vores kunde, kan vi sætte produktion i gang.
Vi accepterer grafiske filer i både vektorformat og bitmap til produktion af tilpassede trykte papirbånd. Grafiske filer i vektorformat giver de bedste resultater, da de kan skaleres uden tab af kvalitet.
Eps-formatet er for eksempel meget kompatibelt på tværs af næsten alle DTP- og grafiske software, og det giver os mulighed for at skalere billedet op eller ned i størrelse, mens billedet stadig bevares skarpt.
PDF-filer i vektorformat er det nemmeste for os at håndtere, de er universelle, og vi kan åbne dem uanset hvilken version de blev oprettet i. Andre vektorfilformater, som vi accepterer, er EPS, SVG, CDR og Ai (men ikke alle versioner).
Hvis en vektorfil ikke er tilgængelig, kan du prøve at sende os en bitmapfil i høj opløsning, som vi kan tage til vurdering. Vi kan således se, om vi kan konvertere det til en vektorfil, som vi kan bruge til produktionen.
Bitmap-filer som er accepteret: JPEG, PNG, TIFF i minimum 150 dpi, selv om det her foretrækkes 300 dpi eller mere.
De billeder, der bruges på hjemmesider, ser normalt gode nok ud på en computerskærm, men er problematiske, når vi skal bruge dem til produktion. Deres opløsning er meget lav, og deres størrelse optimeres ved at reducere deres kvalitet. For at bestille dine tilpassede papirarmbånd via eMail klik venligst her

Produktion Af Billige Papirarmbånd Med Tryk Til Arrangementer

For det første er Tyvek papirarmbån trykt i store serie ved hjælp af en rotation trykmaskine som Mark Andy Printer, ved at fylde hele overfladen på ??den ene side af armbåndene med den ønskede farve.
Så snart vi modtager din ordre til tryk af dine personlige trykte papirarmbånd, tilpasser vi de Tyvek papirarmbånd med et overtryk i en farve (sort) efter din ønskede tekst og logo. Over print i sort farve er hurtig og billig, sammenlignet med tilpasning i fuldfarve.
Alle trykte papirarmbånd er fortløbende nummereret. Vi bruger også et specielt manipulationsbevis på alle vores papirarmbånd med tryk til begivenheder, der gør dem ubrugelige, hvis nogen forsøger at fjerne dem. Som et ekstra sikkerhedslag indeholder armbåndene også en UV-kode. Dette er en usynlig UV-sikkerhedskode i slutningen af de skræddersyet trykte Tyvek papirarmbånd, som kun kan ses med en UV-lommelygte (disse lommelygter også tilgængelig hos os).

Tyvek sythetic paper water repellent logoTyvek Papirarmbånd Med Tryk Er Vandafvisende Og Er Fremstillet Af Tyvek® Syntetisk Papir

Tyvek ligner papir, og har samme tekstur og er lige så tynd som papir, men det er det ikke. Tyvek er et syntetisk materiale lavet af polyethylen. Tyvek er rivefast, vandafvisende, hypoallergisk og irriterer ikke huden. Tyvek er følsom overfor høje temperaturer og har lav blækabsorption. Det kan ikke printes med standard laser- eller inkjet-printere. Skræddersyet trykte papirarmbånd med dit logo og tekst er lavet af Tyvek.

Bredde Af Skræddersyet Papirarmbånd Til Fest

Standardbredden for de trykte papirarmbånd, der er produceret med dit valg af baggrundsfarve, logo og tekst er 19 mm (eller 3/4 inch). Vi anbefaler denne størrelse af armbånd fordi den står i forhold til et gennemsnitligt menneskeligt håndled, og de passer derfor til de fleste mennesker, og de er ikke ubehagelige i størrelsen.

Længde Af Brugerdefinerede Papirarmbånd Til Festival

Som standard er længden af vores trykte papirarmbånd med forskellige baggrundsfarver og skræddersyet trykt papirarmbånd med din tekst og logo 250mm. Nogle armbånd er perforeret 30 mm fra enden af armbåndet, hvilket skaber en afrivningsdel, der kan bruges som kupon.
På grund af fin produktionskalibrering kan der være små ubemærkelige forskelle i længderne mellem de producerede partier.

Tilgængelige baggrundsfarver til papirarmbånd Med Tryk

Du kan bestille tilpasset Tyvek armbånd med din tekst og logo i følgende baggrundsfarver:
Grønne eller lime papirarmbånd: Pantone® kode - 802 (UV reflekterende)
Mørkegrønne papirarmbånd: Pantone® kode - 348
Rød papirarmbånd: Pantone® kode - 032
Mørke rød eller maroon papirarmbånd: Pantone® kode - 1935
Gule papirarmbånd: Pantone®-kode - 803 (UV-reflekterende)
Blå papirarmbånd: Pantone® kode - 801
Mørkeblå papirarmbånd: Pantone® kode - 293
Orange papirarmbånd: Pantone® kode - 804 (UV reflekterende)
Pink papirarmbånd: Pantone® kode - 806 (UV reflekterende)
Lilla papirarmbånd: Pantone®-kode - 266
Brons- eller guld papirarmbånd: Pantone®-kode - 118
Grå papirarmbånd: Pantone®-kode - 421
Hvid papirarmbånd

Køb Online Billige Papirarmbånd Med Tryk I Danmark - Ingen Minimumsordre

Alle vores personlige trykte papirarmbånd (papirarmbånd med tryk) har en høj kvalitet i levende baggrundsfarver og skarp tryk af din tekst og logo og til en meget god pris -Støttet af 25 års erfaring. Bestil nu og se forskellen. Der er ingen minimumsordre. Bestil så få eller så mange som du vil. Vi er meget sikre på, at du vil være glad for kvaliteten, som du får for pengene.
Vores hurtige trykhastighed på op til 100.000 armbånd om dagen, giver os mulighed for at sende en stor ordre af armbånd på meget kort tid.
Vi sender din ordre fra Århus, og alle vores ordrer til papirarmbånd med tryk vil blive afsendt indenfor 48 timer.
Vi leverer hvor som helst i Danmark. Normalt er transittiden 1 dag, hvis din leveringsadresse er i, eller ikke langt fra store byer i Danmark såsom: København, Århus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Silkeborg, Roskilde, Skanderborg, Ikast, Esbjerg osv. Levering til fjerntliggende områder i Danmark såsom Bornholm, kan tage en ekstra dag eller to.

JM2010

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser Anmeldelser (52)

Kun kunder, der har købt et produkt, kan give en anmeldelse.
Skriv din anmeldelse

1 2 3 4 5

Baseret på 52 anmeldelser - 0 1 2 3 4 4,98/5
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorter efter:

0 1 2 3 4
(5/5
Papirarmbånd med tryk Design selv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Jeg er helt tilfreds med de modtagne papirarmbånd.


0 1 2 3 4
(5/5
Papirarmbånd med tryk Design selv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Fin og hurtig levering, men vores logoer kom ikke med på printet, kun teksten. Lidt dyrt i forhold til andet steds, men under tidspres er dette et fint alternativ.

> Hi Thomas. Tak for din anmeldelse. Årsagen til, at vi ikke har trykt dit logo, var, at det var i lav opløsning. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning til dit problem :-)


0 1 2 3 4
(5/5
Papirarmbånd med tryk Design selv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Lynhurtig levering - god kvalitet - fin pris. Stor ros!


0 1 2 3 4
(5/5
Papirarmbånd med tryk Design selv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Hurtig levering og kvalitet som forventet - ikke noget at komme efter.


0 1 2 3 4
(5/5
Papirarmbånd med tryk Design selv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Nem og forståelig måde at designe armbåndene på. Bestilte om fredagen og modtog om tirsdagen. Super nemt og hurtigt. Vi vil helt sikkert vende tilbage.