Tilbehør til din blomsterbutik

"I en travl hverdag, hvor fokusset er på at skabe smukke og unikke dekorationer til glæde for dine kunder, er det vigtigt at kunne danne sig et hurtigt overblik over dine behov for produkter og tilbehør til din blomsterbutik. Derfor har vi skabt et univers, der både skal inspirere dig og give dig et hurtigt overblik over de produkter, vi tilbyder, specifikt til din branche.

Kransebånd

Når du vælger vores kransebånd, har du mulighed for at tilbyde dine kunder et smukt og elegant bånd, der tilføjer en ekstra dimension af klasse til deres blomsterkreationer. Vi har skabt vores kransebånd med omhu ved at bruge blødt og behageligt materiale, der beskytter blomsterne og tilfører et luksuriøst udtryk. Dette bånd er ikke kun en funktionel løsning, men også en del af den kunstneriske præsentation af blomsterne, der hjælper med at gøre hyldesten endnu mere mindeværdig.

Design dit satin bånd her

Elegante gavebånd

Gavebånd fra JM Band er med til at skabe stil og elegance til dine blomstergaver. Her er fantasien det eneste, der sætter grænser, med vores store udvalg af farver og specielle designmuligheder. Med vores gavebånd forstærker du den visuelle appel af dine blomsterarrangementer.

Find dit gavebånd her

Skab en unik præsentation

Vores bånd er med til at skabe en unik præsentation, så du kan skille dig ud fra konkurrencen. Du kan tilpasse vores produkter efter din egen stil og branding, hvilket skaber en unik og genkendelig præsentation.

Se alle mulighederne her

Holdbarhed og kvalitet

Vores bånd er fremstillet af holdbare og kvalitetsmaterialer, der sikrer, at de kan modstå blomsterhandlens krav. De er slidstærke og bevarer deres æstetiske udseende i lang tid.

Se vores udvalg her

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Hvilke farver kan man få trykt på sit bånd?

Vi kan lave tryk i følgende farver: metallisk guld, metallisk sølv, hvid og sort.

Hvad er forskellen på ECO Satin og Polyprotex?

Polyprotex er et plastmateriale og minder om gavebånd. Teksturen ligner almindelige gavebånd, som man finder i butikker. ECO satin er et blødere materiale, der giver en mere "luksuriøs" fornemmelse og bliver ofte brugt til fx bårebuketter og kranse.

Er der et minimumskøb i kolli, eller kan man købe en enkelt rulle ad gangen?

Det er muligt at købe enkeltstående ruller af de forskellige bånd. Dog er der typisk en mængderabat, når man køber flere ruller på én gang.

Hvilken længde har en rulle bånd?

- ECO Satin er 25 meter.
- Polyprotex er 90 meter.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.

 • Marathon og løb

  Skab en fejlfri løbeoplevelse med JMband's produkter til marathonløb og løbebegivenheder - fra startnumre til tilbehør, der sikrer en problemfri og professionel gennemførelse.

  Se vores udvalg
 • Bæredygtighed

  Vores produkter er den perfekte løsning til at skabe en bæredygtig og miljøvenlig begivenhed. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

  Se vores udvalg
 • Forlystelsesparker

  Vores holdbare produkter er vandtætte, komfortable at bære hele dagen og kan trykkes med farverigt design eller parkens logo, hvilket sikrer problemfri adgang og øget gæsteoplevelse.

  Se vores udvalg