Praktik hos JM Band

Er du klar til en verdensklasse praktikplads? Vil du være med til at gøre en forskel – for dig selv, for os og for alle vores tilfredse kunder? Læs videre og bliv klogere på eventyret, du kan blive en del af, sammen med vores fantastiske team.

Hvem er vi

I de sidste 30 år har JM Band ApS leveret til musik- og underholdningsbranchen. I 2021 blev vi opkøbt af et ungt team med friske ambitioner om vækst og større kendskabsgrad på de internationale markeder, vi leverer til. I 2023 fremtidssikrede JM Band sin systemer ved at lancere et helt nyt og moderne setup.

Læs mere om os

Hvem er du

Du er enten under uddannelse inden for marketing, kommunikation, e-commerce, webudvikling eller lignende, eller måske er du allerede færdiguddannet og søger erfaring, mens du leder efter et job. Du brænder for e-commerce og har en passion for et eller flere aspekter af feltet, uanset om det drejer sig om marketing, kommunikation, design eller noget helt andet. Du er kreativ og initiativrig, eller du nyder at opbygge strukturer - uanset hvad, stræber du efter at opnå de bedst mulige resultater med de ressourcer, du har til rådighed. Vigtigst af alt er du åben og bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

"Husk vi kigger på memmesker og værdier, og ikke kun et CV"

Ansøg nu
 • For marketingorienterede praktikanter

  Content marketing, SEO, linkbuilding, Google Analytics, social media marketing, landeanalyser, segmentering.

 • For kommunikationspraktikanter

  Blogindlæg, SoMe-kommunikation, nyhedsbreve, intern kommunikation, podcasts, produktbeskrivelser, PR.

 • For e-commerce-orienterede praktikanter

  Blogindlæg, SoMe-kommunikation, nyhedsbreve, intern kommunikation, podcasts, produktbeskrivelser, PR.

 • For visuelt og web-orienterede praktikanter

  Produktfotografering, grafikudvikling, ekstern webudvikling.

 • 2-6 måneders praktisk erfaring til dit CV.

  Vi føler et ansvar over for det samfund, vi er en del af, og ser det som vores pligt at støtte så mange mennesker som muligt i at kickstarte deres karriere. Derfor tilbyder vi 2-6 fantastiske måneder, som du med glæde kan inkludere på dit CV.

 • Et kontormiljø med Nintendo Switch, bordfodbold og popcorn.

  Vi har en filosofi om, at omgivelser og de rette rammer fremmer kreativiteten og forbedrer trivslen for vores medarbejdere og praktikanter.

 • Fantastiske firmaarrangementer med lækker mad.

  For os er medarbejderkulturen afgørende, og sammenholdet er særligt vigtigt, især når der er travlt. Derfor arrangerer vi løbende firmaevents, hvor vi kan styrke relationerne og lære hinanden bedre at kende.

 • Skrivedage på kontoret.

  Vi ved, hvor vigtig din uddannelse er, og vi forstår det pres, der til tider kan være. Derfor har du mulighed for at arbejde med opgaver i løbet af din praktikperiode.

 • Ambitiøse og venlige kolleger.

  Vi styrker hinanden i fællesskab, og hos os er alle kolleger. Vi værdsætter gensidig respekt og giver mulighed for at lytte og lære af hinanden.

 • Ubegrænset kaffe.

  Vi arbejder målrettet, men der er også plads til kaffe og hyggesnak med kollegaerne i uformelle omgivelser. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater opstår, når vi også værdsætter det gode kollegaskab.

 • Mulighed for hjemmearbejde.

  Vi har alle individuelle behov, og vores arbejdsstile varierer. Derfor tilbyder vi løbende muligheden for hjemmearbejde, hvis det viser sig at give de bedste resultater. Vi tror nemlig på gensidig respekt for hinanden og de opgaver, vi skal fuldføre.

 • Stor frihed i dit arbejde.

  Vi er opmærksomme på, at verden konstant udvikler sig, og derfor skal vi også være i konstant udvikling. Vi tror på, at udvikling kan ske gennem leg og ved at engagere os i aktiviteter, som vi finder sjove. Dette kan inkludere online kurser inden for AI, oplæg i byen, dykke ned i en spændende podcast eller blot læse en bog, der kan bidrage til de fælles mål, vi sammen sætter os for.

 • Workshops, oplæg ude i byen og forskellige online kurser.

  Vi værdsætter den viden, vores praktikanter og elever bringer med i forbindelse med deres uddannelse. Samtidig er vi også bevidste om, at vi ikke kan være eksperter inden for alle discipliner. Derfor sørger vi løbende for, at vores medarbejdere kan hente viden udefra gennem netværksmøder, oplæg og lignende.

Skal vi tage en snak?

Kan du forestille dig at være en del af JM Band og er du klar til at tage med på en fantastisk vækstrejse sammen med os og alle vores glade kollegaer? Så lad os tage en snak og se, om vi passer godt sammen.

Ja tak - Ansøg nu!