Skab en mindeværdig festoplevelse

Skab en unik og festlig atmosfære med vores eksklusive udvalg af bånd, armbånd og tilbehør. Med vores innovative designs og høje kvalitet kan du skabe en mindeværdig oplevelse for dine gæster og sikre en gnidningsfri håndtering af indgangen, garderoben og drikkeserveringen. Vælg JMband for pålidelige, stilfulde og effektive løsninger til dit nattelivsevent. Vi er her for at tage din fest til næste niveau!

Papirarmbånd til natklubben

Hold styr på alle jeres festglade gæster med vores tyvek papirarmbånd. I har mulighed for at sætte jeres eget præg på armbåndene, enten i form af sort tryk, fuld farve eller sort/hvidt til den perfekte temafest. Alle vores armbånd fås i 12-14 forskellige farver.

Se udvalget her

Garderobe plastmærker

Hvis I har en omfattende garderobe, hvor jeres gæster kan hænge deres tøj, og I leder efter en mere robust løsning, så er vores plastgarderobemærker svaret. Hver pakke indeholder 100 nummererede mærker.

Køb nu

Cocktails billetter

Cocktailsbilletter tilføjer en luksuriøs og festlig dimension til enhver begivenhed. Hver billet kan fungere som en invitation til at udforske en unik drinkoplevelse. billetterne også en praktisk måde at holde styr på og organisere bestillinger ved barområdet

Køb her

Entre billetter

Har I mange gæster og mangler en overskuelig og let måde at holde styr på jeres gæster og antallet af adgangspersoner? Så er vores entrebilletter løsningen. Billetterne fås i flere forskellige farver og er alle nummererede, hvilket gør hver billet helt unik

Køb her

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Kan armbåndene tilpasses med vores eget design eller logo?

Ja, vi tilbyder muligheden for at tilpasse armbåndene med dit eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vandtætte?

Det afhænger af typen af armbånd. Nogle armbånd er vandtætte eller vandafvisende, mens andre kan være mere modtagelige for vand.

Kan armbåndene genbruges?

Det afhænger af materialet og designet af armbåndet. Nogle armbånd er designet til engangsbrug og kan ikke genbruges efter fjernelse, mens andre er genanvendelige og kan tages af og bruges igen.

Kan jeg bestille armbånd i forskellige farver i samme ordre?

Ja, vi tillader bestilling af armbånd i forskellige farver i samme ordre. Du kan normalt vælge dine ønskede farver, angive den ønskede mængde for hver farve og tilføje dem til din indkøbskurv eller anmode om det ved bestilling.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.

 • Festivaller og koncerter

  Vores produkter er den perfekte løsning til at skabe en sikker og velorganiseret musikfestival. De skaber pålidelig adgangskontrol og tydelig identifikation af forskellige grupper.

  Se vores udvalg
 • VIP Events

  Gør dit VIP-event til en uforglemmelig oplevelse med vores eksklusive VIP-billetter. Giv dine VIP-gæster en forsmag på den ekstraordinære aften, der venter dem, og skab en atmosfære af forventning og elegance.

  Se vores udvalg
 • Gallafest

  Gør din gallafest til en mindeværdig aften med vores produkter. Med vores armbånd og billetter kan du sikre, at kun indbudte gæster kan deltage. Tilpas billetterne med dit personlige touch eller festens tema for at skabe en unik og festlig atmosfære.

  Se vores udvalg