Kundeudtalelser

For os handler vores virksomhed om mennesker og samarbejde. Vi sætter pris på de forbindelser, vi har med vores kunder, og vi tror, at vores succes afhænger af de tætte bånd, vi deler med dem. Gensidig respekt og forståelse for vores kunders behov og deadlines er nøglen til vores positive og bæredygtige relationer. Læs nogle udtalelser fra vores fantastiske kunder nedenfor, der giver et indblik i, hvordan vi stræber efter at levere mere end bare resultater - vi stræber efter at give en oplevelse, der overrasker positivt:

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et samarbejde, produktsalg eller bare behøver rådgivning i forhold til de udfordringer, I måtte stå overfor.

Plantorama

"Vi skulle have fremstillet nogle aktivitetsmønter og efter at have undersøgt markedet, faldt valget på JMband som leverandør. De tog os i hånden hele vejen igennem processen og sørgede for at vi fik alt den nødvendige vejledning i materialevalg, størrelser og design. Vi står nu tilbage med nogle super fede aktivitetsmønter fremstillet i massiv messing med tryk på begge sider, i lige præcis den specialstørrelse som vi havde brug for. De var endda så venlige at tage førsteudgaven fra og levere den indrammet. Alt i alt en oplevelse over forventning. JMband har mine varmeste anbefalinger"

Tobias Aagaard, Centerchef, Plantorama Sønderborg.

Tivoli Friheden

Som gentagen kunde fra Tivoli Friheden har jeg kun rosende ord at sige om JM Band. Deres produkter, især de slidstærke stofarmbånd, har konsekvent overgået vores forventninger, bidragende til utallige vellykkede events. Deres kundeservice er uden lige; altid hjælpsomme, lydhøre, og klar til at tilpasse sig vores behov. Jeg anbefaler varmt JM Band for enhver, der søger kvalitet og pålidelighed.

Leif, Tivoli Friheden

Kaffekapslen.dk

"God kundeservice og hjælp hele vejen igennem ordreforløbet. Kvaliteten er rigtig fin, og priserne fejler intet. Kan kun anbefales, og leverandør, vi kommer til at bruge i fremtiden"

Brian Dam, Kaffekapslen.dk

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.