Affiliate samarbejde med jmband.dk

Vil du tjene penge på at markedsføre os på din hjemmeside, blog eller gennem andre affiliate-kanaler? Så læs mere herunder og bliv klogere på os samt de forskellige samarbejdsmuligheder, vi tilbyder. Ved at samarbejde med os får du adgang til en række fordele, der kan gøre din affiliate-markedsføring både givende og problemfri. Vi er stolte af at tilbyde kvalitetsprodukter, der er kendt for deres pålidelighed og ydeevne. Vores brede produktsortiment giver dig mulighed for at målrette mod forskellige målgrupper. Med vores attraktive 10% provision på hver salgstransaktion kan du se frem til en øget indtjening, mens du promoverer produkter, der er værdsat for deres kvalitet.

Partner fordele hos JM Band

 • Høj konverteringsfrekvens (EPC ca. 8 DKK)
 • Automatisk opdatering af vores produktfeed
 • Stort udvalg af produktbannere
 • Løbende konkurrencer
 • Sparring og hjælp til content
 • 14 dages cookieperiode
 • Mulighed for retargeting af affiliate, content og leads (når de rette forudsætninger er til stede)
 • Provision: 10%

Begrænsninger

Vi tillader ikke nogen form for affiliates på rabatsider og lignende.Det er ikke tilladt at udgive sig for at være fra jmband.dkDesuden er Google Ads og Shopping heller ikke en mulighed.

Sådan tilmelder du dig

JMband.dk samarbejder med to affiliatenetværk i Norden: Partner Ads og Addrevenue.io. Disse er blandt de førende i hvert af de lande, de opererer i, og det sikrer et gnidningsfrit samarbejde mellem dig som partner og os. Det er nemt at oprette sig på begge platforme, og skulle der opstå problemer, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Du kan også kontakte de to affiliatnetværk, og de vil kunne hjælpe med de fleste ting pr. mail eller telefon:

Partner ads

 Opret dig hos Partner Ads her

2. Når du har oprettet dig/er logget ind, kan du finde vores partnerprogram her.

3. Derefter kan du sende en ansøgning, og så godkender vi dig..

4. Nu er du klar - velkommen om bord!

Kontakt partner-ads: supportdk@partner-ads.com eller Tlf: 36991699

Addrevenue.io

Opret dig hos Addrevenue her

2. Når du har oprettet dig/er logget ind, kan du finde vores partnerprogram her.

3. Derefter kan du sende en ansøgning, og så godkender vi dig.

4. Nu er du klar - Velkommen om bord!

Kontakt addrevenue.io info@addrevenue.io (svensk/engelsk support)

Kort om JM Band

JM Band blev grundlagt i 1994 af en passioneret elektroingeniør med rødder i både Amerika og Israel. Efter at have fundet kærligheden og stiftet familie i Danmark, forvandlede denne tidligere gadekunstner sin passion for gadekunst til en forretning. Oprindeligt blev JM Band etableret som et importfirma, der handlede med varer på festivaler og kræmmermarkeder. Med en baggrund i elektroingeniørskab designede og byggede stifteren sine egne printere. Dette gav virksomheden en markant fordel og mulighed for at producere og levere hundredetusinder af armbånd på meget kort tid.

Med mere end 25 års erfaring inden for salg af festivalarmbånd/kontrolarmbånd, billetter, jetoner, nøgleringe og andre former for tryksager og merchandise til store og små arrangementer og virksomheder over hele Europa, har Jmband.dk etableret sig som en pålidelig og erfaren aktør på markedet. Vi kombinerer vores tekniske ekspertise med omfattende branchekendskab for at levere produkter af høj kvalitet og skabe mindeværdige oplevelser for vores kunder. Vores engagement i innovation og effektivitet har gjort os til foretrukne partnere for arrangementer af enhver størrelse, og vi ser frem til at fortsætte med at levere pålidelige løsninger i mange år

FAQ - Om Affiliate samarbejde med jmband.dk

Hvilken målgruppe har jmband.dk

Jmband.dk henvender sig til en bred målgruppe inden for forskellige kundesegmenter. Herunder kan du se et par eksempler på kunder og hvilke produkter, de kunne efterspørge.

 • Festivaler/Koncerter/Events: Festivalarmbånd/kontrolarmbånd
 • Diskoteker/restaurationsbranchen: Billetter, Poletter og kontrolarmbånd
 • Sportsbegivenheder: Billetter, poletter, kontrolarmbånd og løbenumre
 • Uddannelsesinstitutioner: Keyhanger/nøglesnor, billetter, ordensbånd og kontrolarmbånd
 • Museer: Keyhanger/nøglesnor, kontrolarmbånd, billetter
 • Privatpersoner: Kontrolarmbånd, ordensbånd, buketbånd og diverse mad/drikke-billetter.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er en online markedsføringsmetode, hvor indholdsskabere og virksomheder samarbejder for at øge trafikken og salget. Virksomhederne betaler affiliate marketing-partnere (influencere, bloggere, YouTube-stjerner osv.) for at anbefale deres produkter eller tjenester.

Affiliate marketing er en win-win-situation for begge parter. Virksomhederne får mere eksponering og trafik, og partnerne tjener penge på at anbefale/formidle produkter til deres netværk.

Hvad betyder content affiliate?

Content affiliate betyder, at man tjener penge ved at producere indhold for andre. Dette kan inkludere tekst, video eller lyd. Ofte bliver man betalt en provision for hvert salg, man genererer. Content affiliate omfatter typisk artikler på en hjemmeside, anmeldelser, prissammenligninger og lignende.

Hvad er retargeting affiliate?

Retargeting affiliate er en form for affiliate-marketing, der giver virksomheder mulighed for at genudsende deres annoncer til de brugere, der allerede har vist interesse for deres produkt eller service. Dette opnås ved hjælp af cookies og andre teknologier, der sporer brugernes aktiviteter på internettet, f.eks. på Facebook eller andre sociale medieplatforme.

Kan alle starte et affiliate-samarbejde med jmband.dk?

Ja, alle kan blive en del af vores partnernetværk. Når du har ansøgt om at blive en del af programmet, vil vi kontakte dig og finde ud af, hvordan vi sammen kan opnå gode resultater.

Hvad er et affiliate-link?

Et affiliate-link er et hyperlink, der giver et websted eller en blogger mulighed for at tjene penge ved at henvise trafik til et andet websted. Nogle gange muliggøres affiliate-links af tredjepartsprogrammer, der giver bloggere og andre webstedsadministratorer mulighed for at tjene provision på deres henvisninger. Typisk vil et affiliate-link indeholde et link til produktsiden samt data, der kan spore, hvilket website der har genereret salget og hvilket netværk, der er blevet brugt, f.eks. Partner Ads.

Hvor meget kan jeg tjene på affiliate marketing?

Du kan tjene så meget, som du vil på affiliate marketing, forudsat at du har en god strategi og ved, hvordan du udnytter dine marketingkanaler og dit netværk. Derfor kommer det an på din egen indsats.

Hvor mange lande kan man blive partner i?

Vores affiliate program er sat op til at kunne køre i følgende lande.

Danmark

Sverige

Norge

Finland

Tyskland

Frankrig

Storbritannien

Spanien

Schweiz

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.