Garantier hos JM Band - Din sikkerhed for den bedste service

Hos JM Band har vi flere garantiordninger, der sikrer dig den bedste service. Vi matcher prisen og giver yderligere 5% rabat, hvis du finder det samme produkt billigere hos en konkurrent i Danmark – og dette gælder for vores brede kundespektrum, inklusive B2B, B2C og B2G.Men det er ikke alt! Vores leveringsgaranti sikrer rettidig ankomst af dine produkter, og vi tilbyder også dag-til-dag levering på udvalgte varer. For at gøre det endnu nemmere for dig, garanterer vi fri fragt. Hos JM Band er din tilfredshed vores prioritet. Velkommen til problemfri shopping!

Prisgaranti og rabat

Hos JM Band kan du være sikker på, at du altid får den bedste pris! Vi sælger nemlig kun produkter, som vi virkelig har styr på, og derfor kan vi give prisgaranti på alle produkter, der ligger på vores web-shop. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder samme produkt billigere hos en af vores konkurrenter i Danmark. Derudover giver vi dig en rabat på 5% af stykprisen. Vores prisgaranti gælder både for vores B2B-, B2C- og B2G-kunder. Det, mener vi, er god kundeservice!

Her under kan du læse om de få vilkår vi har i forbindelse med vores prisgaranti.

 • Prisgarantien gælder når:

  • Produktet, der sammenlignes med, skal være samme mængde og materiale.
  • Varen er på lager og/eller kan købes hos en forhandler
  • Det er en dansk virksomhed med dansk CVR nr, der sammenlignes med
 • Prisgarantien gælder ikke ved:

  • Tilbud fra konkurrenten er mere end 14 dage gammel.
  • Åbningstilbud, kø- eller tidsbegrænsede tilbud.
  • Produktet skal være nyt og må ikke være en demo- eller udstillingsvare.
 • Sådan gør du

  Få altid den bedste pris! Hvis du har et tilbud fra en anden dansk virksomhed, matcher vi prisen og trækker yderligere 5% fra din bestilling. Send os en mail med dokumentation af tilbudet til info@jmband.dk, og vi behandler din bestilling hurtigst muligt.

  OBS
  Prisgarantien kan benyttes en gang pr ordre, og skal dokumenteres med f.eks. et screenshot

Leveringsgaranti

Vi ved, hvor meget arbejde I har lagt i at skabe de bedste rammer og oplevelser for jeres gæster, og vi forstår den rolle, vores produkter ofte spiller i denne kontekst og vigtigheden af, at I har dem på rette sted, til rette tid og i rette mængder. Derfor tilbyder vi leveringsgaranti!

Her under kan du læse om de få vilkår vi har i forbindelse med vores leveringsgaranti.

 • Leveringsgaranti gælder når:

  • Vores garanti omfatter, at vi afsender produkterne i tide til, at de har mulighed for at nå frem. Vi garanterer ikke for fragtselskabets levering til tiden. Dette betyder, at når pakken er overdraget til fragtfirmaet dagen inden deadline, har vi opfyldt vores garanti.
  • Garantien gælder kun lagervarer. Vi anbefaler, at du kontakter os inden placeringen af din ordre, hvis du er i tvivl.
  • Vi skal have din ordre inden kl. 12.00 for afsendelse samme dag med leveringsgaranti.
 • Leveringsgaranti gælder ikke når:

  • Hvis du ønsker at benytte dig af din reklamationsret, og produktet er blevet afsendt rettidigt herfra, gælder leveringsgarantien ikke. Læs mere om reklamationsretten
  • Adresse er oplyst korrekt og uden mangler.
  • Garantien gælder kun for Danmark og øer, der har broforbindelse.
 • Sådan gør du

  Hvis din pakke ikke er kommet frem inden for den forventede tid og betingelserne er opfyldt, skal du kontakte os på mail: info@jmband.dk. Derefter vil vi undersøge, hvor og hvorfor fejlen er opstået. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Gode råd til at få dit produkt hurtigere

Kontaktoplysninger

Sørg for, at dine kontaktoplysninger er skrevet korrekt.

Produktions- og leveringstid

Tjek den forventede produktions- og leveringstid for det ønskede produkt. JM Band har nemlig både specialproducerede varer og standardprodukter.

Tjek din indbakke

Tjek din indbakke for ordrebekræftelse. Tjek evt. også dit spamfilter.

Den hurtigst mulige leveringsmulighed

Vælg den hurtigst mulige leveringsmulighed, når du gennemfører købet. Bestil din ordre til afhentning på posthuset i stedet for levering til hjemmet. Vi har erfaret, at det går hurtigere, da fragtfirmaet har færre stop.

Ekspreslevering

Har du en hasteordre, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne for ekspreslevering. Hvis det kan lade sig gøre, så er det hos JM Band! Du kan kontakte os på mail: info@jmband.dk eller telefon: 53 76 53 66.

Dag-til-dag levering

Vi har den filosofi, at jo hurtigere du får dine produkter, desto hurtigere kan du skabe værdi for dine kunder. Derfor tilbyder vi dag-til-dag levering på alle vores standardvarer/lagervarer. Du skal blot være opmærksom på produktionstiden og bestille inden kl. 12.00.

Opnå fri fragt

Vi ønsker at skabe den bedste købsoplevelse for dig. Derfor tilbyder vi, at du kan opnå fri fragt. Hvis du køber for mere end 999 kr, giver vi dig fragten gratis.

Betingelser for fri fragt:
Tilbuddet om fri fragt gælder ved levering til pakkeshop for levering i Danmark.


Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.