Fragt og levering

Herunder kan du læse mere om de fragt- og leveringsmuligheder, du har, når du handler hos JM Band.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

Leveringstiden afhænger af de produkter, du køber. Du kan altid se produktionstiden for de pågældende produkter på de enkelte produktsider. Produktionstiden angiver den anslåede tid, det tager at producere produkterne, så det er muligt, at produkterne leveres hurtigere end den oplyste tid. Derudover tilbyder vi en leveringsgaranti. Du kan læse mere om vores leveringsgaranti her.

Typisk produktionstid

Lagervarer og papirarmbånd med tryk: 1 dag

Specialproduktion: 2-22 dages leveringstid

Storproduktion og ordrer: Ring for at høre nærmere

NB: Vi kan ofte prioritere produktionen af din ordre efter aftale.

Når vi har produceret og sendt din ordre, kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage. GLS leverer til pakkeshops alle hverdage samt lørdage, hvis pakkeshoppen har lørdagsåbent. GLS leverer også til hjemmeadresser på hverdage. Leveringstiden er typisk mellem kl. 07 og 16.

Liggetid i Pakkeshop

Når din pakke er leveret til en pakkeshop, har du 7 dage til at afhente den. Efter denne periode vil pakken blive sendt retur til os.

Hvis du ikke kan være hjemme ved levering, tilbyder vi GLS DepositService, der gør det muligt for dig at modtage pakker, selvom du ikke er på adressen. I visse tilfælde kan GLS også genlevere pakken til din oprindelige modtageradresse. Vi anbefaler, at du altid holder øje med GLS' driftstatus og distributionsplaner, da der kan forekomme ændringer.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster fragt?

Vores fragtpriser starter fra 39,95 kr. ex. moms, hvis du vælger levering til en pakkeboks. Herunder kan du se de forskellige priser, vi tilbyder, afhængigt af hvilken fragtløsning du vælger.

GLS - Pakkeboks / pakkeshop: 39,95 kr.

GLS - Levering til virksomheden: 59,00 kr.

GLS - Levering på privatadresse: 75,00 kr.

DHL - Pakke til Grønland og Færøerne: 399,00 kr.

Er der mulighed for fri fragt?

Ja, du opnår fri fragt i Danmark ved alle køb over 999 kr. Dog er der en maksimal vægtbegrænsning, da pakkeboksen kun kan håndtere en maksimal vægt på 20 kg. Dette betyder, at hvis din ordre overskrider den maksimale vægt, kan der være ekstra fragtomkostninger. Fri fragt gælder kun for levering til pakkeboks.

Er det muligt at afhente hos JM Band?

Ja, du har mulighed for at afhente dine varer hos os indenfor vores normale åbningstid fra kl. 09:00 til kl. 17:00 eller efter aftale, hvis det er muligt. Fredage fra 09:00 til 15:00.

Vores adresse er Axel Gruhns vej 10M, 8270 Holme. Når du skal afhente dine varer, bedes du gå ind i butikken og ringe på klokken hos JM Band. Vi kommer ud og hjælper dig.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 53 76 53 66 eller skrive til os på info@jmband.dk .