Silikonearmbånd

Køb silikonearmbånd med logo og tekst

Silikone armbånd til effektiv merchandising.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de bedste og billigste

Anmeldelser : 4,80 0 1 2 3 4 baseret på 5 anmeldelser.

Silikonearmbånd

Silikonearmbånd også kaldet gummiarmbånd er smarte, praktiske og de er her for at blive.

Leder du efter en pålidelig leverandør af silikonearmbånd og gummiarmbånd? Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til den rigtige pris.

Historie

De første silikonearmbånd optrådte i 2004 i USA og Vesteuropa. Det var mest i forbindelse med indsamling og velgørenhed, at de blev brugt. Hvad der virkelig gav et boost og førte til populariteten af silikonearmbånd var "Live strong" gule silikonearmbånd, som opstod på grund af cyklist rytteren Lance Armstrong. Armstrong fik konstateret testikelkræft i 1996, men det lykkedes ham at overvinde sygdommen, og vendte stærkt tilbage til cykel sporten. Han etablerede derefter Armstrong Foundation i 1997 for at støtte kræftforskning, senere omdøbt til Livestrong. Armstrong Foundation og hovedsponsor Nike, slog sig sammen for at designe det nu kendte gule Livestrong silikonearmbånd. 6 millioner armbånd blev produceret til at begynde med og blev solgt på meget kort tid. De overskydende indtægter gik til Armstrong Foundation til støtte for kræftforskning. Efter flere år viste det sig, at Lance Armstrong brugte forbudte stoffer, mens han deltog i cykelløb, og blev frataget hans titler. På det tidspunkt, hvor skandalen med Armstrong brød ud, blev silikonearmbånd ikke forbundet så meget med Armstrong og tabte ikke deres popularitet på grund af skandalen.

Anvendelse af silikonearmbånd

Silikonearmbånd bruges stadig til velgørenhed af fonde og organisationer. Ved at bære silikonearmbånd på håndleddet forventes en klar besked om, hvad du støtter eller står for. Disse armbånd er også meget brugt til reklame. Virksomheder og andre organisationer bruger det som en give-away. Specielle former ved silikonearmbånd, såsom et flettet design, bruges også som udsmykning og mode.

Produktion og materialer

Vores silikone armbånd er lavet af 100% latexfri gummi, og er testet sikkert mod allergiske reaktioner. Materialet er blødt, elastisk og meget behageligt at bære. Silikone i sin rå form er gennemsigtig. Farvestoffer kan tilsættes til den rå silikone for at opnå forskellige basisfarver til armbåndene. Andre populære tilsætningsstoffer til den rå silikone, er glitterflager i forskellige størrelser, og ’Glow-In-The-Dark’. Marmor og segmenterede farveeffekter opnås ved at blande en eller flere farver under produktionsprocessen.

Debossed (sænket) områder på armbåndene kan være fyldt med bløde emaljefarver, som også er elastiske, hvilket gør det muligt for armbåndene at strække uden at få de fyldte farver til at knække. Embossed (hævede) områder af armbåndene kan være farvetryk ved hjælp af en speciel film.

Præget silikonearmbånd

Den mest populære i denne kategori er præget silikonearmbånd. Farvet silikone bruges til produktionen. En form er lavet i overensstemmelse med det udførte kunstværk (tekster og logoer), og bliver opvarmet i en silikoneblanding, og hældt ind i formen. I næste fase afkøles silikonen i formen, og når den er hård nok frigives den fra formen.

Logoet / teksten sænkes typisk halvvejs ind i tykkelsesdimensionen af armbåndene eller hæves over overfladen af armbåndene, når de præges.

Trykte silikone armbånd

Trykte silikone armbånd er opdelt i to grupper. Silketryk trykt (serigrafi) og offset-trykt, begge bruges til trykning på blanke silikone armbånd.

Serigrafi er den billigste måde at tilpasse blanke silikone armbånd med logo eller tekst på. Typisk kan en eller to farver blive trykt på armbåndene. Når der kræves mere end to trykfarver, anvendes offset-tryk, hvor fuldfarvebilleder kan trykkes på armbåndene.

Trykt silikonearmbånd eller prægede + farvefyldt?

I de fleste tilfælde anbefaler vi at tilpasse armbåndene ved prægning, og derefter farvefylde armbåndene. Farvepåfyldning er mere holdbar og ser meget bedre ud på armbåndene, sammenlignet med trykning. Forskellen i pris mellem trykt og prægede farvefyldte er ikke så stor, hvilket kan være en attraktiv faktor for valg af metoden.

Størrelser og former

Selv om det er muligt at producere silikone armbånd med justerbare størrelser (som urremme) er denne mulighed ikke så populær. Når det handler om silikone armbånd, har faste størrelse på armbåndene en højere efterspørgsel. Standardbasiske støbeforme anvendes i produktionen, der passer til et par forskellige standardstørrelser som ekstra-large, voksne, unge, børn og babyer.

Silikonearmbånd kan fremstilles i næsten enhver form, det er bare et spørgsmål om omkostninger. Specielle former af silikonearmbånd kræver en speciel grundlæggende form. Flettet, zigzag, prikker og ur-formet er muligt, for blot at nævne nogle få.

Design selv silikonearmbånd online

Hvis du har brug for indgraverede silikone armbånd med eller uden farvefyldning, har du mulighed for at bruge vores avancerede online designer, hvor du kan designe dit armbånd direkte på vores hjemmeside. Dette er en nem, bekvem og håndterbar måde at skræddersy dit eget produkt. Du har muligheder for at vælge skrifttyper, størrelser, farver, logoer, placeringer osv.

Yderligere muligheder

Når der kræves variable data på armbåndene, såsom personlige navne, nummerering, grupper mv., Anvendes lasergravering. Processen starter ved gravering af blanke armbånd. Dybden af graveringen er reguleret af laserstrålens intensitet. Lasergravering styres af et computerprogram, som kan behandle oplysninger fra Excel (eller blot fra en liste).

RFID-applikationer til silikone armbånd bliver mere og mere populære. En RFID-chip er integreret i armbåndene, og gør det let at transportere og scanne RFID-chips ved at sætte håndleddet tæt på en scanner. Silikonelaget giver god beskyttelse til RFID-chip.

Silikonearmbånd kan nemt omdannes til nøgleringe ved hjælp af en metal klemme og en split-ring. En rustfri stål split-ring er monteret på armbåndet. En metal klemme af rustfrit stål presses på armbåndene for at holde splintringen på plads. Disse silikone keyhangers er populære i svømmehaller og andre steder, hvor nøgler skal bæres på håndleddet.

Levering og transittid

Armbånd på lager er normalt afsendt samme arbejdsdag, som de er bestilt. Tilpasset silikonearmbånd har en produktionstid på ca. 18 dage, og nogle specielle armbånd har op til 24 dages produktionstid.

Vi sender til hele Danmark, til større byer såsom København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg samt til mindre landdistrikter.