Bånd

Køb speciel bånd med tryk eller uden tryk til markedets bedste priser.

Vi er eksperter i bånd med tryk eller uden tryk.

Brede farvebånd til forskellige lejligheder og formål

Leder du efter brede farvebånd med eller uden tryk kan vi levere din bestilling med de bedste priser, højeste kvalitet og professionel service.

Anvendelse

Vore flotte farvede brede bånd, med den skinnende ”glossy” yderside, har mange forskellige anvendelses muligheder, specielt fordi de er holdbare til al slags vejr og vind og slid, om de har tekst eller ej, for trykket er ligeså slidstærkt. Trykket kan være sort eller med de metalliske farver guld og sølv, som mange vælger for det eksklusive look.

Brede farvebånd bruges til mange forskelligartede lejligheder, såvel højtidelige, formelle, sørgelige, sjove, konkurrenceorienterede, hyggelige og skøre.

Ordensbånd

Båndet er populært som ordensbånd, ofte påsat flotte frynser i enderne, ved alle mulige festlige lejligheder i forbindelse med normeringer eller fejring af en eller flere personer som fødselarer, sølvbrudepar, jubilarer og så videre. Få trykt et flot, sigende og sjovt farvebånd.

Kransebånd

Til den sidste afsked, når et kært familiemedlem eller ven er død, bruges de brede farvebånd til kransebånd og buketbånd. Med frynser og skræddersyet tryk på kransebåndet skaber det et smukt finish til begravelseskransen eller bårebuketten.

Indvielsesbånd

Indvielsesbånd er det også oplagt at bruge disse brede skinnende farvebånd til. Få det designet, så det passer til den festlige lejlighed og lige som du vil have det.

Mållinjebånd

Til løb og konkurrencer, hvor der er en startlinje og en slutlinje bruges vore flot farvede brede bånd til mållinjebånd med din skræddersyede tekst på eller uden tryk.

Gavebånd

Tænk sig at blive overrasket med en kæmpe stor gave som en vaskemaskine eller bil, som er svære - måske umulige - at pakke ind, men så er pyntet (pakket ind) med et flot bredt skinnende farvebånd. Det er da at gøre noget ud af det.  Brug brede gavebånd til store gaver. Gavebånd med tekst, med logo eller med navn på pakker vil give det mere personlighed eller for firmaer og organisationer en reklameværdi.

Bordløber

Hvad med en bordløber til sølvbrylluppet, konfirmationen eller anden fest? Det vil være flot med et bredt farvebånd med en personlig tekst eventuelt ikoner, som for eksempel hjerter og stjerner, på bordet. Meget personligt, anderledes og flot.