Plastikarmbånd

Køb plastikarmbånd med tryk eller uden tryk.

Plastarmbånd for effektiv og holdbar adgangskontrol.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de bedste og billigste.

Anmeldelser : 5,00 0 1 2 3 4 baseret på 4 anmeldelser.

PVC armbånd - Vinyl armbånd - Polyester armbånd

Der er tre grupper af plast armbånd, PVC, Vinyl og Polyester.

Alle tre typer plastikarmbånd er vandafvisende, rivefast, letvægts og er vanskelige at overføre fra person til person. Der er ikke brug for værktøj til at montere armbåndene.

PVC armbånd er meget holdbare, lidt mindre bløde end de andre plastikarmbånd og er sikret med en knaplås. Anbefales til at bære på håndleddet op til 14 dage.

VINYL armbånd er holdbare og er normalt lavet af to eller tre laminerede lag, der gør dem bløde og behagelige at bære. På grund af det lagdelte materiale kan de rynke. Vinyl armbånd er sikret med en knaplås. Anbefales til at bære på håndleddet op til 14 dage.

POLYESTER armbånd er mindre holdbare end de andre plastikarmbånd, meget bløde og behagelige at bære. Polyester armbånd er sikret med en klæbemiddel lås. Anbefales til at bære på håndleddet op til 7 dage.

Tilpasning

Vi tilbyder lager plastikarmbånd uden tryk eller tilpassede armbånd med din tekst og logo.

Trykte plastbånd kan bruges til reklame og forfremmelse.

Plastarmbånd er ”en størrelse passer til alle”, men placeringen af tryk er afhængig af om armbåndene er beregnet til voksne eller børn.

Anbefalet alternative til plastarmbånd

Som et alternativ til plastarmbånd anbefaler vi vævede tekstil festivalarmbånd med plastiklås. En mere eksklusiv, mere holdbar og mere miljøvenlig løsning.