Nøglesnore

Køb højkvalitets nøglesnore og keyhangers til markedets bedste priser. Vi er nøglesnore- og keyhanger-eksperter med ekspertise indenfor begge områder. Vi tilbyder et bredt udvalg af nøglesnore i forskellige materialer. Uanset om du skal bruge dem til messer, koncerter eller andre begivenheder, finder du altid de produkter, der er mest relevante for dig.

 • Alle nøglesnore

  Billige og tilpassede nøglesnore til enhver lejlighed.

  Se udvalget her
 • Øko nøglesnore

  Miljøvenlige nøglesnore lavet af genbrugte materialer.

  Se udvalget her
 • Kortholdere

  Hurtig og nem løsning til kortbeskyttelse med kortholdere.

  Se udvalget her
 • Plastkort

  Professionelle plastkort skræddersyet til dine behov.

  Se udvalget her

Vi lever af tilfredse kunder

JM Band tilbyder unikke nøglesnore og keyhangers til events og virksomheder i alle størrelser. Nedenfor er nogle af dem vi har leveret til gennem tiden.

JMband, en førende leverandør af nøglesnore og keyhangers i Danmark

Leder du efter nøglesnore og keyhangers med tryk eller uden tryk kan vi levere din bestilling med konkurrencedygtige priser, højeste kvalitet og professionel service.

Anvendelse af nøglesnore

En nøglesnor er en enkel og funktionel artikel til såvel adgangskontrol, identifikation og påhæng af ID kort, nøglekort, skiliftkort, nøgler, dommerfløjte eller hvad man nu har brug for.

Du kan få oplysningsbudskaber eller reklamebudskaber synliggjort ved at trykke det på nøglesnore og keyhangers. Mange firmaer bruger dem som reklameartikel med logo og firmaoplysninger trykt på, hvilket er en billig og smart løsning til synliggørelse af firmaet. Det er en brugbar giveaway på messer og til løb med mere.

Praktisk branding

En nøglesnor er en enkel og funktionel artikel til såvel adgangskontrol, identifikation og påhæng af ID kort, nøglekort, skiliftkort, nøgler, dommerfløjte eller hvad man nu har brug for.

Du kan få oplysningsbudskaber eller reklamebudskaber synliggjort ved at trykke det på nøglesnore og keyhangers. Mange firmaer bruger dem som reklameartikel med logo og firmaoplysninger trykt på, hvilket er en billig og smart løsning til synliggørelse af firmaet. Det er en brugbar giveaway på messer og til løb med mere.

Stort udvalg af materialer til dine nøglesnore

Du kan vælge mellem polyester stof nøglesnore og keyhangers eller de økologiske, hvor du er med til at reducere forureningen og skåne miljøet. De økologiske er lavet af bambus stof eller genbrugt PET polyester.

Alt efter hvilket materiale der er tale om, så kan de fås i glat og fin udgave eller med en grovere overflade. Det kan også være muligt at få dem, i det der hedder fladt rør, hvilket vil sige, at snoren er rørformet eller tubeformet, dermed er den faktisk i dobbelt lag.

Der kan fås nøglesnore og keyhangers i forskellige bredder og længder alt efter dit ønske.

Design selv dine keyhangers online

Design dine egne nøglesnore og keyhangers med tryk direkte på vores hjemmeside ved brug af den avancerede online designer, det er nemt og overskueligt. På skærmen kan du følge med i, hvordan dit valg af tekst, skrifttyper, farver, logoer, størrelser og placeringer ser ud. Du kan blive ved at ændre på designet, til du har det, som du ønsker det.

Tilbehør til nøglesnore

I enden af nøglesnoren og keyhangeren er en karabinhage eller ring i metal til at hænge ID kort, nøglerne, plastkortet, fløjten eller andet i. Der findes et væld af forskellige karabinhager, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Den oftest brugte karabinhage er C-lock men også lobster, dog og en ring er populære. Vælg lige den der passer til din artikel.

En rigtig smart ting der kan vælges til på nøglesnore og keyhangers er quick-release, som er et plastspænde, der sidder oven over låsen. Med quick-releasen kan man nemt og hurtigt spænde låsen med vedhæng af istedet for at skulle tage hele nøglesnoren over hovedet. Dette er smart, når man skal låse cyklen eller døren op, hvis man ikke er så god til akrobatiske øvelser, når man skal ned i nøglehøjden med nøglen om halsen for at låse op. Det er også en god ting, når man har kort i nøglesnoren, der skal scannes. Nemt at spænde op og sætte på igen – gør det bare lidt nemmere!

For at undgå kvælningsfare kan man vælge have en break-away på nøglesnoren og keyhangeren, som er en sikkerhedslås, der sidder i nakken. Skulle man komme ud for at få viklet nøglesnoren i noget, så vil break-awayen under belastningen bryde op og man risikerer ingen kvælning. Break-awayen sættes nemt sammen igen. Dette er en super god løsning til især børn eller hvis man betjener maskiner.

Få svar på dine spørgsmål

Kan nøglesnorene tilpasses med vores eget design eller logo?

Ja, vi tilbyder muligheden for at tilpasse nøglesnorene med dit eget design, logo eller tekst.

Kan jeg bestille nøglesnore i forskellige farver?

Ja, vi tilbyder ofte nøglesnore i forskellige farver. Du kan normalt vælge mellem flere farvevariationer, når du placerer din bestilling. Farvemulighederne vil være angivet på den specifikke produktside.

Hvilke materialer er nøglesnorene lavet af?

Materialerne, der anvendes til nøglesnorene, kan variere afhængigt af designet. Typiske materialer inkluderer nylon, polyester, bomuld eller en kombination af disse. Det er bedst at læse produktbeskrivelsen på jmband.dk for at få detaljer om det specifikke materiale til hver nøglesnor.

Hvad er længden på nøglesnorene?

Længden af nøglesnorene på jmband.dk kan variere. Det er bedst at besøge den specifikke side og læse produktbeskrivelsen for at finde præcise målinger.

 • Festivaller og koncerter

  Vores nøglesnore er den perfekte løsning til at skabe en sikker og velorganiseret musikfestival. De skaber pålidelig adgangskontrol og tydelig identifikation af forskellige grupper.

  Se vores udvalg
 • Sportsevents

  Skab en tryg og velorganiseret sportsoplevelse med vores nøglesnore, der identificerer hold, dommere, frivillige og sikkerhedspersonale med stil og holdbarhed.

  Se vores udvalg
 • Promotion og messer

  Tilpassede nøglesnore med firmalogoer og navneskilte gør det nemt at identificere deltagere, talere og udstillere, og fremmer effektiv networking og interaktion.

  Se vores udvalg