På JMband kan du købe de produkter, der er nævnt i denne artikel arrow down

I artiklen beskriver vi 4 overførselsteknikker og hvordan de virker. I slutningen af artiklen vil vi forklare, hvordan man anvender armbåndene korrekt og undgår snyd.

Festivalarmbånd er lavet af et stof materiale og en låsemekanisme. Når båndet trænges gennem låsen, vil stykkerne, der kommer ud af låsen på den anden side, blive omtalt som "ender" eller "haler".

1.Tekstilarmbånd eller stofarmbånd med plastik lås - Twist Metode:

Først anbringes armbåndene på gæstens håndled. Derefter trækkes plastiklåsen ned mod håndleddet. Enderne bliver dertil klippet af båndet med en saks. Hvis enderne ikke er klippet til et minimum, altså tæt på låsen, er det muligt at overføre armbåndene.

Metoden: Enderne snoes, så der skabes en smal cylinder. Ved at dreje låsen rundt om denne cylinder frigøres de tænder, der får fat i båndet. Det er således muligt trække låsen væk fra håndleddet, da låsen nu ikke kan få fat i stoffet. Når låsen trækkes sig væk fra håndleddet, er det muligt at fjerne armbåndet og overføre det.

 

2. Tekstilarmbånd eller stofarmbånd med metal eller plastik lås - Plastikpose Metode:

Denne metode er meget enkel og mest effektiv uden nogen synlig skade på båndet eller låsen. Armbåndet påføres håndleddet og strammes, men stadig ikke helt stramt. Derefter bliver ende stykkerne klippet af. En plastikpose bruges som ’’en glidende overflade’’ og gør det muligt at overføre armbåndene på grund af det glatte plastik.

 

Metode: En plastikpose tvinges imellem armbåndet og håndleddet, mens håndfladen er inde i posen. Derefter foldes posen over armbåndet og der trækkes i retningen væk fra armen. Med lidt kræfter og en indsats er det muligt at trække armbåndet ud af håndleddet. Ved at gøre det omvendte i processen er det muligt at påføre armbåndet igen og overføre det til en anden person.

 

3. Tekstilarmbånd eller stofarmbånd med plastiklås - sugerør Metode:

Armbånd er påført og fastgjort på håndleddet. Nogle gæster kan klage over, at de ikke vil have armbåndene påført for stramt, fordi det er ubehageligt. Dette giver faktisk mulighed for at overføre armbåndene.

Metode: Man tager et stykke fra et søgerør ca. 1 cm lang, og klipper derefter cylinderen lodret, så der er en åbning. Det udskårne sugerør er placeret rundt om båndet under låsen og derefter kan man tvinge sugerøret ind i låsen, ved at glide låsen ovenpå sugerøret. Altså strammer man armbåndet mere, men låsen bliver istedet sat ovenpå et glat stykke plastik. Det gør at man blokere tænderne fra, at få fat i stoffet, og det er dermed muligt at løsne armbåndet og overføre det til en anden person.

 

4. Tekstil armbånd eller stofarmbånd med metal lås – Sidepres metode:

Armbåndet påføres håndleddet, og metalkrympningen bliver klemt med en normal flad tang. Derefter bliver endestykkerne klippet af, og armbåndet ser ud til at være sikret. Den fladpressede ring kan give mulighed for at tillægge et sidepres med en anden almindelig tang, og armbåndet kan overføres til en anden person.

Metode: Ved at anvende et tryk på siden af metallåsen med en anden normal tang, åbnes ringen igen, som altså løsner armbåndet, og gør det muligt at tage armbåndet af, og overføre det.

 

Den rigtige måde at anvende tekstilarmbånd og stofarmbånd på.

Det er meget vigtigt at anvende armbåndene korrekt for at undgå overførsel.

Tekstilarmbånd eller stofarmbånd med plastik lås:

Påfør armbåndet på håndleddet og træk plastiklåsen mod håndleddet, tilstrækkeligt stramt. Vi anbefaler et mellemrum der svare til én pegefinger, så armbåndene stadig er behagelige at have på. Klip enderne af så tæt som muligt på plastiklåsen ved hjælp af en saks.

 

Tekstilarmbånd eller stofarmbånd med metal lås:

Påfør armbåndet på håndleddet og skub metallåsen mod håndleddet, tilstrækkeligt stramt. Vi anbefaler et mellemrum der svare til én pegefinger, så armbåndene stadig er behagelige at have på. Brug en speciel krympetang til at krympe ringen. Klip enderne af så tæt som muligt på metallåsen ved hjælp af en saks.